Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Gél na intímnu hygienu Uriage Gyn-Phy Refreshing Gél Intimate Hygiene 200 ml

Gél na intímnu hygienu Uriage Gyn-Phy Refreshing Gél Intimate Hygiene 200 ml

Hypoalergénny gél na šetrné umývanie intímnych partií bez podráždenia. Hodvábna konzistencia s obsahom kyseliny mliečnej eliminuje a udržuje pH sliznice.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Doprajte si dôležitú osobnú hygienu a jedinečný pocit pohodlia po celý deň. K dokonalému komfortu majte v kúpeľni pripravený tento gél na intímnu hygienu Uriage Gyn-Phy Refreshing Gél, ktorý vám poskytne fantastické osvieženie a nezameniteľnú starostlivosť. Krémový gél hodvábnej konzistencie sa o vás postará s neveriteľnou nežnosťou. Je vhodný pre ženy každého veku a ponúka každodenné použitie ideálne pre akúkoľvek pokožku. Veľmi jemne čistí, má príjemnú osviežujúcu vôňu a jeho unikátne zloženie prvotriednej kvality navyše perfektne hydratuje, nedráždi, nelepí a dodáva dlhotrvajúci pocit výnimočnej sviežosti. Vďaka pridanej kyseline mliečnej redukuje, podporuje a udržuje prirodzené pH pokožky, takže tiež eliminuje prejavy podráždenia a začervenania. Praktická uzatvárateľná tuba uľahčí jeho aplikáciu.
Nechajte sa láskať a rozmaznávať vynikajúcou kozmetikou.

Prečo si vybrať gél na intímnu hygienu Uriage Gyn-Phy Refreshing Gel:

  • extrémne jemný a šetrný umývací gél pre všetky ženy
  • pre akúkoľvek pokožku špeciálne vytvorený pre nežnú starostlivosť intímnych partií
  • krémová hodvábna textúra pre každodennú starostlivosť
  • zanechá pokožku hebkú a vláčnu a podporuje jej prirodzené pH
  • regeneruje a upokojuje pocity podráždenia
  • príjemná osviežujúca vôňa navodí pohodu po celý deň

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 200 ml
Vôňa: osviežujúca
Zloženie: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chlorid, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Laureth-8 Sulfate, PEG-80 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Coco-Glucoside, Lactic Acid, Magnesium Laureth Sulfate, Sodium Oleth Sulfate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Parfum, Magnesium Laureth-8 Sulfate, Glycol Distearate, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, DMDM Hydantion, Glyceryl Oleate, Magnesium Oleth Sulfate, Piroctone Olamine, Alcohol, Leontopodium Alpinum Flower/Leaf Extract
Parametre