ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Kolík análny LOVENSE HUSH 38 mm čierny

Kolík análny LOVENSE HUSH 38 mm čierny

Análny kolík LOVENSE HUSH z hebkého silikónu s výraznou stimulačnou špirálou. Má 7 hlbokých vibračných a pulzačných režimov. Prepojiteľný s aplikáciou.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Vychutnajte si svoje análne hry štýlovo a prizvite k sebe erotickú pomôcku, ktorá vás vždy úplne očarí. S týmto análnym kolíkom pre mužov LOVENSE HUSH sa rozhodne nudiť nebudete a zažijete s ním veľa výbušných erupcií plných vášne. Dokáže vás správne naladiť a potom spustí svoj najlepší koncert pre vaše dokonalé orgazmy. Je určený nielen pre sólové hrátky vo vašej spálni, ale tiež ako vzrušujúca pomôcka pri adrenalínovej zábave mimo domova, a to vďaka Bluetooth prepojiteľnosťou s mobilnou aplikáciou odkiaľkoľvek na svete. To jednoducho musíte zažiť. Svojou veľkosťou urobí radosť predovšetkým pokročilým používateľom.
Je vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu, ktorý je zdravotne nezávadný a teda vhodný aj pre citlivú pokožku. Vaše partie pohladí s neuveriteľnou nežnosťou, takže si svoje zážitky užijete naplno a úplne bez obáv. Má výnimočne úzku špičku s postupne rozširujúcim sa telom, aby sa spoločne s kvalitným lubrikantom perfektne zavádzal. Skvele vyplní váš vnútorný priestor a dopraje vám úžasnú masáž prostaty. Na konci sa nachádza výrazná stimulačná špirála, ktorá má dve funkcie. Jednak báječne dráždi okolie análku a tiež zadržiava lubrikant, takže sa dobre vyťahuje. Flexibilná bezpečnostná základňa disponuje zahnutým prstom, ktorý poteší okolia hrádze.
Jeho technológia vyniká vysokým výkonom a veľmi tichým chodom, aby podporil rozkošné chvíle na verejnosti. Vďaka tomu budete ako v bavlnke a nebudete odhalení. Ponúkne vám v základe 7 hlbokých vibračných a pulzačných režimov, ktoré vás vynesú až na vrchol erotickej extáze. Zapína sa tlačidlom na tele základne, avšak pre maximálne pohodlné ovládanie je pripojiteľný cez mobilnú aplikáciu, ktorú si zadarmo stiahnete do svojho telefónu. S fenomenálnou možnosťou prepojenia s telefónom partnera a pripojenia na diaľku odkiaľkoľvek na svete vás čaká mimoriadne iskrivé napätie. Oddajte sa vášmu partnerovi a nechajte ho rozhodnúť kedy pocítite intenzívne vrnenie. Ku všetkému v aplikácii môžete vyberať a vytvárať vlastné rytmy vibrácií, získate ovládanie hudbou či mikrofónom, čo môže byť skvelé napríklad v hudobnom klube. Fantázia tu má dvere otvorené.
Kolík je IPX7 vodotesný, aby vás neprestával baviť ani v sprche či vo vani, pretože v spojení s teplou vodou sú hrátky ešte príjemnejšie. Pokiaľ mu dôjde chuť, pomocou priloženého USB kábla ho zase preberiete k životu.
Neobmedzujte svoje intímnosti iba na váš domov a vyskúšajte zaujímavé dobrodružstvo o ktorom budete vedieť len vy.

Jednoduché ovládanie si obľúbite. Podržaním tlačidla na základni po dobu 2 sekúnd kolík zapnete a uvediete do pohotovostného režimu. Privíta vás bliknutím LED diódy a krátkou vibráciou. Krátkymi stlačeniami tohto tlačidla zapnete a meníte jednotlivé vibračné a pulzačné režimy. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla power po dobu 2 sekúnd.
Na použitie s mobilným telefónom si stiahnite aplikáciu LOVENSE REMOTE. Potom uveďte kolík do pohotovostného režimu. V pravo hore stlačte tlačidlo pripojenia hračky a vyhľadajte ju pomocou tlačidla +. Po spárovaní sa uvoľnite a užite si rozmanitosť vašich hier.

V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu týchto hračiek. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ich opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ich zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať kolík análny LOVENSE HUSH:

  • luxusná erotická pomôcka pre mužov milujúcich análne uspokojenie
  • vyrobený z kvalitného zamatovo jemného silikónu
  • úzka špička uľahčí penetráciu so základňou dráždiacou okolie hrádze
  • výrazná stimulačná špirála zadrží lubrikant pre pohodlné vytiahnutie
  • ovládateľný odkiaľkoľvek na svete pomocou mobilnej aplikácie
  • extrémne tichý a výkonný motor so 7 vibračnými a pulzačnými režimami
  • ovládanie hudbou či vytváranie nových vlastných kriviek
  • IPX7 vodotesný pre mokré hrátky v sprche alebo vo vani
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna
Materiál: silikón
Rozmery: celková dĺžka 12 cm, použiteľná dĺžka 9,7 cm, priemer 3,7 cm, dĺžka základne 8,4 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze.
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Stimulácia:
Typ:
Prevedenie:
Pohon:
Li-ion 
Napájanie:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
12,00 cm
Použiteľná dĺžka:
9,70 cm
Priemer:
3,70 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka 12 cm, použiteľná dĺžka 9,7 cm, priemer 3,7 cm, dĺžka základne 8,4 cm