Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Kolík análny La Gemmes JADE ROOT

Kolík análny La Gemmes JADE ROOT

Jedinečný análny kolík La Gemmes JADE ROOT z prírodného minerálneho kameňa. Hladký nefrit pre dokonalú análnu stimuláciu navodzuje harmóniu a mierni smútok.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Veríte na prírodnú silu a energiu získanú z minerálnych kameňov? Kúpte si túto unikátnu erotickú pomôcku a čerpajte nekonečné podporné vlastnosti čistej prírody. Unikátny análny kolíček La Gemmes JADE ROOT v neuveriteľne elegantnom dizajne vám ponúka mimoriadne potešenie a dokonalé ručné spracovanie. Je celý vyrobený z fenomenálneho lešteného nefritu. Tento veľký drahokam vás pohladí na tele i na duši. Pevné telo má lesklý a hladký povrch a je mierne zahnuté pre bezkonkurenčnú análnu stimuláciu. Má úzku špičku, ktorá uľahčuje penetráciu a menšiu guľatú základňu. S týmto kolíčkom prežijete intenzívne vášnivé chvíle.
Nefrit je kameň múdrosti a priateľstva. Chráni pred negatívnymi myšlienkami, navodzuje harmóniu a nastoľuje pokoj. Dokáže mierniť stres a napätie, beznádej aj zlosť. Posilňuje funkciu očí, srdca, obličiek a močového mechúra. Detoxikuje organizmus a pôsobí proti neplodnosti.
Aby ste si svoje zážitky užili vrátane wellness kúry, vyskúšajte ho aj v sprche alebo vo vani, pretože je vodotesný. Vďaka tomu bude perfektný aj pre teplotné hrátky. Stačí ho pod vodou nahriať či nachladit. Unisex prevedenie urobí radosť mužom aj ženám.
Prepojte harmonickú energiu nefritu s uvoľňujúcimi pocitmi intímneho charakteru a doprajte si fenomenálnu auru vedúcu k báječným orgazmom.
Upozornenie: Minerál je prírodný surový kameň, ktorý sa môže líšiť farbou aj drobnými nedokonalosťami. Tiež absorbuje energiu, preto sa môže stať, že praskne, čo je normálny jav. Pri manipulácii a skladovaní dbajte na zvýšenú opatrnosť, pretože je náchylný na otrasy. Pred každým použitím skontrolujte, že je neporušený.


V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Najlepšie vyhľadajte iba prírodné lubrikanty. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať kolík análny La Gemmes JADE ROOT:

  • fantastický kolík z pravého minerálneho kameňa pre dokonalé análne uspokojenie
  • manuálne spracovaný leštený nefrit
  • ideálny pre teplotné hrátky
  • ľahko zahnuté telo s úzkou špičkou uľahčuje penetráciu
  • energia drahokamu má mnoho pozitívnych vlastností
  • vodotesný pre mokré hrátky v sprche alebo vo vani
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: zelená
Materiál: nefrit
Rozmery: celková dĺžka 9,5 cm, použiteľná dĺžka 6,5 cm, priemer tela 3,2 cm, priemer základne 3 cm
Vibrácie: nie
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre