Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Kolík análny Doc Johnson Vibe Beginner Plug vibračný aqua

Kolík análny Doc Johnson Vibe Beginner Plug vibračný aqua

Vibračný análny kolík Doc Johnson Vibe Beginner Plug v tyrkysovej farbe z hebkého silikónu so silným motorom, 10 režimami vibrácií a diaľkovým ovládaním.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Chcete zasvätiť do análnych hrátok? Zabudnite na všetky tabu a doprajte si skutočne jedinečnú análnu stimuláciu s týmto vibračným análnym kolíkom Doc Johnson Vibe Beginner Plug v tyrkysovo modrej farbe. Tento krásavec je vyrobený z mäkkého a zamatovo hebkého silikónu, ktorý svojou jemnosťou pohladí vašu intímnu oblasť a dopraje vám slastný zážitok. Jeho tvar dokonale vyplní váš otvor a silných 10 vibračných a pulzačných režimov podráždi všetky nervové zakončenia, ktoré vás dovedú k intenzívnym orgazmom. Úzka špička flexibilného mäkkého tela uľahčí penetráciu a postupné hladké rozširovanie je vhodné práve pre začiatočníkov, ktorí chcú prísť análnemu potešeniu na chuť. Dá sa ovládať tlačidlom priamo na tele kolíku, alebo pomocou bezdrôtového diaľkového ovládača, ktorý má dosah až 5 metrov, čo môže znieť ako perfektná vzrušujúca zábava pre párové hrátky. Tie si samozrejme môžete vychutnať aj v sprche či vo vani, pretože je kolík vodotesný. Dobijete ho pohodlne priloženým USB káblom a ovládač poháňa jedna AAA batéria. V balení tiež nájdete hodvábne vrecúško pre bezpečné uschovanie.
Či už sólo alebo v páre, tento kolíček vás príjemne prekvapí a dosiahnete s ním výrazného vyvrcholenia.

Jednoduché ovládanie zvládne každý. Podržte tlačidlo power na základni kolíku po dobu 3 sekúnd. Kolík sa uvedie do pohotovostného režimu a tlačidlo sa podsvieti LED diódou. Krátkymi stlačeniami tohto tlačidla zapnete a meníte jeho vibrácie. Pre vypnutie kolíka opäť podržte tlačidlo po dobu 3 sekúnd. Pre použitie diaľkového ovládania uveďte kolík do pohotovostného režimu. Krátkymi stlačeniami tlačidla na ovládači meníte jednotlivé režimy kolíka. Pri podržaní tlačidla na ovládači po dobu 3 sekúnd vibrácie pozastavíte. Opätovným krátkym stlačením ich znovu zapnete. Kolík je potrebné úplne vypnúť iba tlačidlom na kolíku.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať kolík análny Doc Johnson Vibe Beginner Plug vibračné black:

  • veľmi príjemný análny kolíček na diaľkové ovládanie
  • neuveriteľne tichý a výkonný motor
  • kvalitný zamatovo hebký silikón
  • 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • ovládač s dosahom až 5 metrov
  • úzka špička a flexibilné hladké telo vhodné predovšetkým pre začiatočníkov
  • vodotesný pre mokré hrátky
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: tyrkysová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 12 cm, použiteľná dĺžka 10 cm, priemer 3,2 cm, dĺžka ovládača 7,5 cm, šírka ovládača 3,5 cm, hĺbka ovládača 2,3 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria, 1 x AAA batérie
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Stimulácia:
Typ:
Prevedenie:
Pohon:
Li-ion, 1 x AAA 
Napájanie:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
12,00 cm
Použiteľná dĺžka:
10,00 cm
Priemer:
3,20 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka 12 cm, použiteľná dĺžka 10 cm, priemer 3,2 cm, dĺžka ovládača 7,5 cm, šírka ovládača 3,5 cm, hĺbka ovládača 2,3 cm