ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Kolík análny JoyFlesh Roxana Remote Control čierny

Kolík análny JoyFlesh Roxana Remote Control čierny

Vodeodolný silikónový análny kolík na diaľkové ovládanie JoyFlesh Roxana v elegantnom prevedení. Ponúka 10 silných vibračných a pulzačných režimov.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Vychutnajte si zmyselné hrátky a uspokojte svoju tajnú túžbu tým najintenzívnejším spôsobom. Okoreňte svoje intímne prežitky a pozvite do spálne tento fenomenálny kolík JoyFlesh Roxana. Postará sa o splnenie vašich snov a odprevadí vás na ceste plnej vášne. Kolík v unisex prevedení z hebkého a zamatového silikónu čiernej farby s elegantným zdobením v podobe odolného ABS plastu z ružového zlata je flexibilný a ponúkne vám perfektné prispôsobenie v análku. Skvele vyplní váš vnútorný priestor a poteší vás svojím štruktúrovaným telom, ktoré si užijete každičkým pohybom. Má širšiu špičku, ktorá postupne zoštíhľuje svoj priemer, aby bol kolík aj pri zavedení úplne komfortný. Široká bezpečnostná základňa vás ochráni pred prípadnou nehodou, takže sa nemusíte ničoho obávať a môžete sa oddať vzrušujúcim pocitom naplno. Jeho extrémne silný a tichý motor vám poskytne hĺbkovú stimuláciu v 10 vibračných a pulzačných režimoch, ktoré vás vynesú do erotického raja. Ovládate ich tlačidlami na základni, ale ak milujete luxus a slobodu, iste vám urobí radosť diaľkový ovládač s dosahom až 8 metrov. Ten využijete buď sami alebo s partnerom pri párových radovánkach. Tiež ho môžete vyskúšať v sprche alebo vo vani, pretože kolík je vodotesný. Jeho chýbajúcu energiu doplníte pohodlne pomocou priloženého USB kábla. Ovládač vodeodolný nie je a poháňa ho jedna batéria CR 2032, ktorá je súčasťou balenia.
Rozviňte svoju fantáziu a užívajte si novú dimenziu erotických hrátok. Budete ich chcieť zažívať stále dookola.

Jednoduché ovládanie vaše myšlienky nijako nevyruší. Podržte tlačidlo + na kolíku po dobu 3 sekúnd pre zapnutie. Privíta vás rozsvietením LED diódy a uvedie sa do pohotovostného režimu. Následnými krátkymi stlačeniami tlačidla + zapnete a meníte jednotlivé rytmy vibrácií a pulzácií, krátkymi stlačeniami tlačidla - sa vrátite o úroveň späť. Vypnete ho dlhým podržaním tlačidla - na 3 sekundy.
Prepojenie s ovládačom je jednoduché. Uveďte kolík do pohotovostného režimu a podržte tlačidlo power na ovládači po dobu 3 sekúnd. Krátkymi stlačeniami tlačidla meníte rytmy vibrácií. Pre pozastavenie vibrácií opäť podržte tlačidlo po dobu 3 sekúnd. Kolík potom musíte vypnúť jeho vlastným tlačidlom.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať kolík Análny JoyFlesh Roxana:

  • elegantný a extrémne výkonný kolíček pre análne potešenie
  • kvalitný zamatovo hebký silikón ozdobený zlatým ABS plastom
  • flexibilné ohybné telo a široká bezpečnostná základňa
  • silný a zároveň tichý motor ponúkne 10 vibračných a pulzačných režimov
  • diaľkový ovládač pre nespútané párové hrátky a mimoriadny komfort
  • unisex prevedení si užijú muži aj ženy
  • vodotesný pre mokré radovánky v sprche či vo vani
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna, zlatá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 12 cm, použiteľná dĺžka 8,5 cm, priemer 3,1 cm, šírka základne 8,6 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria, 1 x CR 2032 batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Typ:
Prevedenie:
Pohon:
Li-ion, 1 x CR 2032 
Napájanie:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
12,00 cm
Použiteľná dĺžka:
8,50 cm
Priemer:
3,10 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka 12 cm, použiteľná dĺžka 8,5 cm, priemer 3,1 cm, šírka základne 8,6 cm