Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Kondóm Secura NATURE FEELING 24 ks

Kondóm Secura NATURE FEELING 24 ks

Unikátny kondóm s extra tenkou stenou Secura NATURE FEELING. Flexibilný a odolný prezervatív s rezervoárom lubrikovaný silikónovým gélom. 24 ks v balení.
Balenie:
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Používanie prezervatívov je síce zodpovedné, ale mnoho mužov tento spôsob antikoncepcie nevyhľadáva z dôvodu následnej nižšej citlivosti. Zažite vzrušujúci zážitok, ako by ste ho ani nemal a doprajte si úplne prirodzený pocit. Kondómy značky Secura sú zárukou vysokej nemeckej kvality a zaistia vám dokonalý intímny zážitok. NATURE FEELING sú unikátne a extrémne tenké prezervatívy vyrobené z hladkého a napriek tomu pevného prírodného kaučuku. Sú flexibilné a perfektne sa tak prispôsobia penisu. Kondóm je neutrálnej transparentnej farby, takže nezmení autentický vzhľad vášho penisu. Dobre sedí na mieste, nešmýka ani neškrtí. Disponuje rezervoárom a vďaka takto tenkým stenám si vychutnáte citlivejšie zážitky a ešte a intenzívnejšie orgazmy. Tieto kondómy majú univerzálnu dĺžku 18 cm a menovitú šírku 5,2 cm, takže skvele padnú takmer všetkým mužom. Sú lubrikované príjemným silikónovým gélom, ktorý výrazne zvýši komfort pri používaní i pri hrách bez predohry. Čistá klasická vôňa latexu nie je na závadu a ničím sa nelíši od ostatných výrobkov. V balení nájdete 24 kusov jednotlivo balených kondómov, ktoré vám vydržia dlhšie a nebudete musieť ponáhľať do obchodu pre ďalšie.
Zveďte svoju partnerku a zostaňte s ňou v tesnom kontakte aj pri použití ochrany.

Prezervatív sa nedá považovať za 100% ochranu pred otehotnením či pred pohlavnými chorobami. Skladujte na chladnom a suchom mieste. Nevystavujte prezervatívy slnečnému žiareniu, extrémnym teplotám a ostrým predmetom. Vždy sa uistite, že je obal neporušený, v opačnom prípade nie je zaručená jeho bezpečnosť. Latex môže spôsobovať alergie. V prípade potreby možno pridať lubrikanty na vodnej báze.

Prečo si vybrať kondóm Secura NATURE FEELING 24 ks:

  • kondóm s rezervoárom výnimočnej kvality pre výraznejšiu citlivosť
  • extrémne tenká stena prinesie unikátne prežitky
  • vyrobený z prírodného kaučuku
  • vyniká vysokou odolnosťou a rozťažiteľnosťou
  • perfektne sedí a neskĺzava
  • je lubrikovaný čistým silikónovým gélom
  • balenie obsahuje 24 kusov

Parametre:


Farba: transparentná
Materiál: prírodný latex
Rozmery: celková dĺžka 18 cm, šírka 5,2 cm, vhodný pre priemer penisu približne 3,4 cm - 3,6 cm
Obsah balenia: 24 ks
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Materiál:
Vlastnosti:
Povrch:
Vôňa/príchuť:
Veľkosť balenia:
Rozmery:
Dĺžka kondómov:
Šírka kondómov:
Na priemer penisu: