ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Kondóm Secura TEST THE BEST 12 ks

Kondóm Secura TEST THE BEST 12 ks

4 druhy unikátnych kondómov Secura TEST THE BEST. Flexibilné a odolné prezervatívy s rezervoárom lubrikované silikónovým gélom. Celkom 12 ks v balení.
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Zodpovedné sexuálne správanie nemusí znamenať, že si nemôžete užívať zmyselné pocity a vzrušujúce zážitky. Experimentujte aj s ochranou a kúpte si tento unikátny súbor bestsellerov značky Secura. Fantastické 4 druhy kondómov v jedinom balení s názvom TEST IN BEST. Kondómy značky Secura sú zárukou vysokej nemeckej kvality a zaistia vám dokonalé intímne momenty. Balenie obsahuje 3 kondómy NATURE FEELING, čo sú extra tenké kondómy pre prirodzenejšie prežitky, 3 kondómy ORIGINAL, ktoré ponúknu klasický a priehľadný vzhľad i vlastnosti, 3 prezervatívy EL TORO, ktoré disponujú zúženým a zosilneným koncom pre podporu tvrdšej erekcie a oddialenie ejakulácie a nakoniec 3 čierne kondómy BLACK PEARL so stimulačnými hrotmi, ktoré potešia aj vašu partnerku. Môžete tak vyberať podľa svojich preferencií či nálady presne na mieru vašim momentálnym požiadavkám, alebo rovno experimentovať a oddávať sa žeravej zábave. Všetky prezervatívy Secura sú výnimočné a tenké, vyrobené z hladkého a napriek tomu pevného prírodného kaučuku. Sú flexibilné a perfektne sa tak prispôsobia penisu. Dobre sedia na mieste, nešmýkajú ani neškrtia. Disponujú rezervoárom a vďaka tenkým stenám si vychutnáte citlivejšie a ešte intenzívnejšie orgazmy. Tieto kondómy majú univerzálnu dĺžku 18 cm a menovitú šírku 5,2 cm, takže skvele padnú takmer všetkým mužom. Sú lubrikované príjemným silikónovým gélom, ktorý výrazne zvýši komfort pri používaní i pri hrách bez predohry. Čistá klasická vôňa latexu nie je na závadu a ničím sa nelíši od ostatných výrobkov. V balení nájdete 12 kusov jednotlivo balených kondómov, ktoré vám určite vydržia minimálne jeden pikantný víkend.
Dovádzajte a nezamestnávajte svoju hlavu zbytočnými starosťami. Bavte sa a buďte v bezpečí.

Prezervatív sa nedá považovať za 100% ochranu pred otehotnením či pred pohlavnými chorobami. Skladujte na chladnom a suchom mieste. Nevystavujte prezervatívy slnečnému žiareniu, extrémnym teplotám a ostrým predmetom. Vždy sa uistite, že je obal neporušený, v opačnom prípade nie je zaručená jeho bezpečnosť. Latex môže spôsobovať alergie. V prípade potreby možno pridať lubrikanty na vodnej báze.

Prečo si vybrať kondóm Secura TEST THE BEST 12 ks:

  • 4 druhy kondómov s rezervoárom výnimočnej kvality pre výnimočnú intímnu zábavu
  • tenká stena prinesie unikátne prežitky
  • vyrobené z prírodného kaučuku
  • vynikajú vysokou odolnosťou a rozťažiteľnosťou
  • perfektne sedia a nezošmykujú
  • sú lubrikované čistým silikónovým gélom
  • balenie obsahuje celkom 12 kusov

Parametre:


Farba: transparentná, čierna
Materiál: prírodný latex
Rozmery: celková dĺžka 18 cm, šírka 5,2 cm, vhodný pre priemer penisu približne 3,4 cm - 3,6 cm
Obsah balenia: 12 ks
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre