ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Košiežka AVANUA QUELLA čierna

Košiežka AVANUA QUELLA čierna

Magneticky príažlivá košiežka z pružnej hebkej saténovej tkaniny a priesvitného jemného tylu. Tenké prekrížené nastavitežné ramienka, košíčky bez kostíc a bez výplne a hlboký výstrih dekorovaný elastickými prúžkami ponúknu zmyselný večer a dokonalý vzhžad. Súčasou sú minimalistické tangá.
Akcia
ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV je tu! ☔ Tento produkt je v akčnej kategórii Zlatý dážď. Využite maximálnu zžavu, ktorá sa v nasledujúcom období nebude opakova 💛 Na zžavnené produkty v tejto akcii už nie je možné uplatni ďalšie zžavové kupóny.
39.80 €
Ušetríte 30%
27.60 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • hodvábny nepriehžadný satén a vežmi jemný priesvitný tyl
  • vysoko pružný materiál pohodlný na nosenie sa skvele prispôsobí
  • tenké nastavitežné ramienka prekrížené na chrbte
  • podprsenka bez kostíc a bez výplne s hlbokým zdobeným výstrihom
  • krátka sukňa pod zadoček dopraje vožnos pohybu
  • minimalistické tangá súčasou balenia

Popis produktu:

Nalaďte seba aj partnera na vzrušujúcu vlnu plnú túžby a nespútaných prejavov žiadostivosti. Toto unikátne prádlo spája prirodzenú ženskú eleganciu, príažlivý dizajn a dokonalé pohodlie. Zvodná košiežka je na tenkých nastavitežných ramienkach a očarí každého muža atraktívnymi prvkami. Má podprsenku bez kostíc a bez výplne, ktorá vám dopraje vožnos pohybu aj maximálny komfort a sukienku tak akurát pod zadoček, ktorá vás nebude nijako obmedzova. Súčasou balenia sú aj tangá minimalistického strihu, ktoré doplnia celkový dojem.

Materiál a vzhžad:

Táto výnimočná košiežka v sexi čiernej farbe je ušitá zo zamatovo hodvábnej saténovej tkaniny žahko lesklého charakteru, ktorá je nepriehžadná a zahalí tak potrebné partie. V kombinácii s priesvitným jemným tylom však podporí tajomnú intímnu atmosféru. Tento pružný materiál sa skvele prispôsobí vašim krivkám a dobre sa nosí. Ramienka sa spájajú na chrbte, čo vytvára pôsobivý geometrický prvok. Pýši sa zdobeným dekoltom prostredníctvom tenkých prekrížených prúžkov v hlbokom výstrihu, ktorý nenechá chladným žiadneho muža a na tele vyzerá jednoducho skvele. Zodpovedajúce minimalistické tangá s tenkými šnúrkami a saténovým predným panelom potom vyzdvihnú krásu vášho zadočku.

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Články