ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Košiežka Obsessive Ingridia červená

Košiežka Obsessive Ingridia červená

Okúzžujúca a maximálne zvodná košiežka z hodvábne jemnej saténovej tkaniny v kombinácii s pôvabnou vzorovanou čipkou. Polovyplnené košíčky s kosticami dodávaju poprsiu fascinujúci tvar a zlatý šperk dozdobí dekolt. Vožná sukňa pod zadoček potom ponúkne pohodlie. Súčasou sú tiež krásne tangá.
Doprava zadarmo
52.40 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • hodvábne jemná saténová tkanina s vyšívanou čipkou prvotriednej kvality
  • odolný a pružný materiál sa perfektne prispôsobí telu
  • podprsenka s polovyplnenými košíčkami a kosticami dodá tvar prsiam
  • iskrivý zlatý šperk zaistí atraktívny výstrih
  • krátka priliehavá sukňa vyzdvihne krásu vašej postavy
  • tangá s bavlnenou podšívkou v rozkroku súčasou balenia

Popis produktu:

Rada po kúpeli pred spaním v posteli zostávate pre každý prípad zmyselná, príažlivá a sexi? Vezmite si na seba túto okúzžujúcu košiežku a zveďte partnera iba svojou prítomnosou. Táto luxusná bielizeň erotického nádychu povzbudí pikantnú fantáziu u vašej polovičky a podporí vᚠprirodzený sex-appeal tak, aby ste si mohla vychutna rozkošnú noc plnú vášne.

Materiál a vzhžad:

Neuveritežne elegantná košiežka v romanticky červenej farbe je ušitá z hodvábne jemnej saténovej tkaniny, ktorá pohladí vašu pokožku s neuveritežnou nežnosou. V kombinácii s vysoko kvalitnou pôvabnou vyšívanou čipkou ponúkne pevný, a napriek tomu pružný materiál, ktorý sa perfektne prispôsobí vašej postave a vyzdvihne krásu vašich kriviek. Podprsenka s polovyplnenými košíčkami a kosticami mimoriadne vytvaruje vaše prsia k dokonalosti. V hlbokom výstrihu sa potom nachádza krásny zlatý šperk. Samozrejmosou sú nastavitežné ramienka. Kratšia priliehavá sukňa tak akurát pod zadoček s atraktívnym výstrihom na chrbte zvýrazni vaše boky a vyrysuje postavu, aj napriek tomu však ostáva pohodlná a dovolí vožnos pohybu. Súčasou balenia sú tiež tangá, v ktorých bude vᚠzadoček doslova na zahryznutie. Majú bavlnenú podšívku v rozkroku pre vᚠmaximálny komfort.

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Materiálové zloženie:
85% polyamid, 15% elastan 
Články