ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Kostým Leg Avenue Crafty Witch čierny

Kostým Leg Avenue Crafty Witch čierny

Magický trojdielny kostým čarodejnice. Body s podväzkom zo zamatovej tkaniny, postroj z umelej kože a typický klobúk ideálny pre súkromné hrátky či karneval.
Vyberte si vežkos:
Doprava zadarmo
69.00 €
Opis tovaru

Ak máte pocit, že vᚠsex-appeal je pre tajomný večer málo a chcete vyskúša niečo úplne jedinečné, budete musie použi zakázané kúzla. Oprášte svoju knihu čiernej mágie a vypravte sa na dobrodružnú cestu plnú prekvapenia Tento kostým Leg Avenue Crafty Witch v sexi čiernej farbe vyzve na súboj aj Harryho Pottera. Je ideálnym oblečkom pre súkromnú hodinu čiar a kúziel, ale bude tiež skvelým pre zmyselnejšiu halloweensku párty či vzrušujúci karneval.
Tento vyzývavý trojdielny kostým obsahuje body, postroj na telo a klobúk. Body je ušité z hodvábne jemnej zamatovej tkaniny v kombinácii s tkanou sieovinou s nepravidelnými väčšími okami pripomínajúcimi pavučinu. Má dlhé rukávy, kedy je jeden rukáv zo zamatu a druhý zo sieoviny. Dokonale hlboký výstrih v tvare písmena V očarí každého vo vašom dosahu a vy tak získate čas na vyvolanie zvodného zaklínadla. Báječný bude aj detail vožnejšej pavučinovej sukienky, ktorý žahko zahalí prístup k vášmu klinu. Zapína sa v rozkroku na plastové cvočky, aby užahčil obliekanie, ale aj aby poskytol rýchlovku v prípade, keď sa vám podarí svoju obe uhranú. Široký podväzok na jednej nohe, rovnako ako postroj na telo je z imitácie kože s kovovými striebornými prvkami. Oba akcenty vám dodajú drsnejší charakter, aby bolo na prvý pohžad jasné, že s vašimi bleskami nie je dobré si zahráva. Rovnako doplní vᚠcelkový vzhžad typický špicatý klobúk z pevného polstrovaného zamatu, bez ktorého sa nezaobíde žiadny kúzelnícky učeň. Kostým perte iba ručne v studenej vode.
Objavte rozkošné role-play hrátky vo vašej spálni. Nebojte sa použi tie najčiernejšie kúzla na dosiahnutie svojho chlípneho zámeru.

Prečo si vybra kostým Leg Avenue Crafty Witch:

  • perfektný obleček pre erotické hranie rolí či pre sexy karnevaly
  • body s dlhými rukávmi z hodvábne jemného zamatu v kombinácii s originálnou sieovinou
  • jemná a pružná tkanina ponúkne pohodlné nosenie
  • pôvabný hlboký výstrih v tvare písmena V magneticky pritiahne pozornos
  • široký podväzok a postroj na telo z umelej kože dodá drsnejší charakter
  • zapínanie body v rozkroku na cvočky doprajú vzrušujúcu rýchlu akciu
  • špicatý zamatový klobúk nesmie chýba žiadnej černokňažníčke
  • ponúkame vo vežkosti S, M a L

Parametre:


Farba: čierna, strieborná
Materiál: body 95% polyester, 5% elastan, sieovina 100% polyester, postroj umelá koža
Vežkos: S, M, L

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Vlastnosti:
Materiálové zloženie:
body 95% polyester, 5% elastan, sieovina 100% polyester, postroj umelá koža