ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Kostým Baci Lingerie SCHOOLGIRL červeno-čierny

Kostým Baci Lingerie SCHOOLGIRL červeno-čierny

Zábavný kostým Baci Lingerie SCHOOLGIRL sexy školáčky poteší milovníkov role play hrátok. Perfektný na karnevaly a zábavné erotické hrátky. Dvojdielny set obsahuje top a sukňu.
Variant:
33.20 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • perfektná erotická bielizeň pre hranie rolí či pre sexy karnevaly
  • top z jemnej elastickej saténovej tkaniny pohodlnej na nosenie
  • krátky rukáv a golier v designe ako sukňa
  • zaväzovanie pod dekoltom vytvorí pôsobivý hlboký výstrih
  • typická minisukňa amerických študentiek navodí tu správnu atmosféru

Popis produktu:

Ste hraví a baví vás experimentova? Zahrajte sa doma na pána profesora a nezbednú školáčku, ktorá nutne potrebuje doučovanie. S podporou fantázie vám pomôže tento dvojdielny kostým Baci Lingerie SCHOOLGIRL UNIFORM. Ak bude hneva, dajte jej rákoskou, ak bude šikovná, môžete ju odmeni. Celkom iste vás ale bude provokova. Udržíte sa ako správny profesionál, alebo si ju vezmete do kabinetu?

Materiál a vzhžad:

Súprava sa skladá z tesného topu a krátkej skladanej sukne. Top má krátke rukávy ozdobené lemom v designe sukne, golierika, jednoducho sa zaväzuje pod dekoltom, ktorý bude naozaj famózny. Elastický saténový materiál pohodlný na nosenie zaručí, že sa perfektne prispôsobí postave a nechá vyniknú sexy krivky. Typická zvodná károvaná minisukňa amerických študentiek podporí celkový vzhžad a zatieni vaše myšlienky na jedinú otázku. Že by bola naostro? Ak bude chcie dobrú známku, určite sa to skoro dozviete.

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Materiálové zloženie:
96% polyester, 4 elastan