Partner of Notino
Vežkonočné tradície inak ;)
ZźAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Kostým DARING INTIMATES Hot Nurse biely

Kostým DARING INTIMATES Hot Nurse biely

Zmyselne zvodný štvordielny kostým zdravotnej sestričky s nutnou dávkou dráždivého sex-appealu. Vyskúšajte si doma horúce role-play hrátky. Očarujúce minišaty z jemného pružného tylu s vyšívanými kvetinovými motívmi, pančuchy, čelenka a minimalistické tangá zaistia pikantný večer plný vášne.
Vežkos:
37.10 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • štvordielna súprava pre vzrušujúce role-play hrátky
  • hodvábne jemný priesvitný tyl vyšívaný kvetinovými prvkami
  • pružný materiál sa skvele prispôsobí krivkám
  • minišaty bez kostíc a bez výplne s odhaleným chrbtom
  • sexy čelenka a príjemné pančuchy doplnia vzhžad
  • minimalistické tangá s bavlnenou podšívkou pre vᚠmaximálny komfort

Popis produktu:

Láka vás vyskúša niečo nové? Aké to je zahra sa s partnerom na sexi sestričku a neposlušného nemocničného pacienta? Nebojte sa experimentova a objavte vzrušujúce role-play hry s týmto očarujúcim kostýmom zdravotnej sestričky. Štvordielna súprava tematického charakteru otvorí dvere pikantnej fantázii a zaručí vám iskrivý večer plný vášnivej zábavy. Kostým obsahuje skvostné minišaty, pančuchy, čelenku a minimalistické tangá.

Materiál a vzhžad:

Kostým v snehobielej farbe s červenými prvkami je ušitý z hodvábne jemného tylu, ktorý je príjemný na dotyk a ponúkne vám pohodlné nosenie. Na bokoch a na košíčkoch je vyšívaný nežnými kvetinovými motívmi, čo je mimoriadne atraktívne. Sieovaný materiál je výnimočne pružný a perfektne sa tak prispôsobí vašim krivkám. Navyše je priesvitný, čím podporí magnetickú príažlivos. Minišaty bez ramienok zaväzované za krkom na tenkú šnúrku odhalia šiju sladkým bozkom a horúcim dotykom. Nemajú kostice ani výplň podprsenky, vďaka čomu ponúkajú vožnos pohybu a dokonalý komfort. Hlboký výstrih so saténovou mašličkou navyše okorení vzhžad dekoltu. Na doplnenie nájdete v balení aj čelenku s krížom a pančuchy. Minimalistické tangá majú príjemnú bavlnenú podšívku v rozkroku.

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Materiálové zloženie:
88% nylon, 12% elastan