ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Kostým Obsessive STEWARDESS UNIFORM modrý

Kostým Obsessive STEWARDESS UNIFORM modrý

Štvordielny kostým letušky vhodný pre zmyselné domáce hrátky. Priliehavé sexi šaty so zlatými akcentmi, manžety na zápästie, šatka na krk a čiapočka.
Vyberte si vežkos:
Doprava zadarmo
53.90 €
Opis tovaru

Poznáte iné povolanie, ktoré by bolo viac sexy, než práca letušky? Ak hžadáte zaujímavý a originálny obleček pre vaše spoločné laškovanie v spálni, potom sa nechajte unies až do oblakov. Tento výnimočne atraktívny kostým Obsessive STEWARDESS UNIFORM v tmavo modrej a bielej farbe so zlatými akcentmi vás premení na ženu, ktorá sa stará o blaho všetkých osôb na palube. Môžete tak rozprúdi vášeň a neodolatežné vzrušenie svojich cestujúcich, alebo zaži neskrotné turbulencie v rôznych nadmorských výškach priamo s kapitánom.
Tento vysoko príažlivý štvordielny kostým obsahuje zvodné šaty, manžetové rukávy na zápästie, šatku na krk a čiapočku, ktorá podčiarkne celkový dojem. Kratšie šaty bez ramienok s priliehavým strihom sú ušité z hodvábne jemnej tkaniny, ktorá vyniká svojou hebkosou, takže vás pohladí s neuveritežnou nežnosou a vy sa budete cíti ako v bavlnke. Sú mimoriadne pružné, perfektne sa tak prispôsobia vašej postave a vyrysujú vaše krásne krivky, vrátane nádherného zadočku, ktorý v nich bude úplne na zahryznutie. Navyše majú vzadu korzetové viazanie, ktorému málo kto odolá a sú pohodlné na nosenie. Ozdobené sú zlatými prúžkami a leteckým logom. Manžetové rukávy na zápästí imitujú vzhžad košele, len bez košele. Vaše ramená a šija tak budú vožne dostupné pre horúce bozky a zmyselné pohladenie. Typická šatka na krk a čiapočka umocní vᚠprofesionálny prejav a zachová dokonalú autentickos. Tento malý detail ponúkne realistický pocit, ktorý rozohní fantáziu a predstavivos. Vaše role-play hrátky s iskrivou pikantnou tematikou budú ešte zábavnejšie, ak k tomu priberiete aj kostým pilota .
Sen o sexe na palube lietadla má snáď každý. Uži si však vzrušujúcu jazdu priamo s letuškou je však úplne iná pesnička.

Prečo si vybra kostým Obsessive STEWARDESS UNIFORM:

  • perfektná bielizeň pre ženy ponúkne vzrušujúce hranie erotických rolí
  • štvordielny kostým je pohodlný na nosenie
  • šaty z hodvábne jemnej tkaniny sú pružné a perfektne sa prispôsobia postave
  • vzrušujúci detail v podobe korzetového viazania vzadu
  • priliehavý kratší strih perfektne vyzdvihne zadoček
  • manžetové rukávy na zápästí imitujú košežu
  • šatka na krk a čiapočka letušky navodia tú správnu atmosféru
  • ponúkame vo vežkosti XS/S a M/L

Parametre:


Farba: modrá, biela, zlatá
Materiál: 88% polyester, 12% elastan
Vežkos: XS/S, M/L

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Vlastnosti:
Materiálové zloženie:
88% polyester, 12% elastan