Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Krúžok na penis SATISFYER INCREDIBLE DUO modrý

Krúžok na penis SATISFYER INCREDIBLE DUO modrý

Nádherný dvojitý krúžok na penis a semenníky z hodvábne jemného lekárskeho silikónu. 12 vibračných režimov, ktoré stimulujú a podporujú erekciu pre dlhú výdrž.
Variant:
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Páni, potešte partnerku a splňte jej tajné prianie extrémne dlhou výdržou v posteli. Siahnite do nočného stolíka pre tento vzrušujúci krúžok na penis SATISFYER INCREDIBLE DUO a nechajte ju stonať dlhé hodiny dokonalou rozkošou. Tento nádherný dizajnový kúsok v tmavo modrej farbe je vyrobený z hodvábneho jemného lekárskeho silikónu prvotriednej kvality, ktorý je zdravotne nezávadný pre ľudskú pokožku a nežne pohladí vaše intímne partie. Je mäkký a príjemný na dotyk a má ergonomický tvar so stimulačnými hranami. Dva krúžky v elegantnom prevedení sú určené na penis a na semenníky, čím docielite výrazne lepšiu fixáciu a stabilitu, takže vám len tak neskĺzne a zostane pekne na svojom mieste. Vlastnosťou krúžku je udržať nahromadenú krv v penise, čím dôjde k skvalitneniu a predĺženiu erekcie a oddialeniu ejakulácie. Vaša polovička sa teda dočká nárastu vášho výkonu, pričom sama bude uspokojovaná nielen vami, ale aj jeho modernými vibráciami. A to milujú všetky ženy. Krúžky sú roztiahnuteľné a flexibilné, aby skvele padli a dobre sa prispôsobili takmer všetkým priemerom.
Výnimočne výkonný motor má tak extrémne tichý chod, že takmer nespoznáte, že je v prevádzke, takže vaše milostné chvíľky nijako nevyruší. Čo vám však ponúkne je jeho 12 unikátne silných vibračných a pulzačných režimov, ktoré potešia klitoris partnerky v každej polohe, a to vďaka jeho robustnému a dlhému tvaru. Dunivé vibrácie sa prenášajú aj do krúžku, takže aj vy si užijete vášnivé vzrušenie v lone.
Svoje hrátky potom môžete tiež preniesť do kúpeľne, pretože je krúžok IPX7 vodotesný a vaša zábava sa v okamihu v sprche alebo vo vani premení na vodné radovánky. Pokiaľ mu dôjde energia ďalej šantiť, potom ho pohodlne dobijete pomocou priloženého magnetického USB kábla.
Doprajte svojej polovičke jedinečne dlhé a báječné uspokojenie, napríklad po celú noc.

Jednoduché ovládanie vás neprestane baviť. Podržaním tlačidla power po dobu 2 sekúnd ho zapnete. Krúžok vás privíta prvým vibračným režimom. Ďalšími krátkymi stlačeniami tohto tlačidla meníte jednotlivé vibračné a pulzačné rytmy. Vypnete ho dlhým podržaním tlačidla power po dobu 2 sekúnd.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať krúžok na penis SATISFYER INCREDIBLE DUO:

  • luxusná erotická pomôcka pre mužov s obrovským prínosom pre ženu
  • vyrobený zo zamatovo jemného lekárskeho silikónu prvotriednej kvality
  • nádherný a pôsobivý dizajn so stimulačnými hranami si okamžite zamilujete
  • dvojitý flexibilný krúžok pre penis aj semenníky zaistí dokonalú stabilitu
  • neuveriteľne výkonný motor s mimoriadne tichým chodom
  • 12 hlbokých vibračných a pulzačných režimov podráždi klitoris aj penis
  • IPX7 vodotesné prevedenie pre mokré hrátky v sprche či vo vani
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: modrá
Materiál: silikón
Rozmery: celková dĺžka 9,7 cm, celková šírka 5,5 cm, celková hĺbka 3,2 cm, vnútorný priemer krúžku roztiahnuteľný od 2,6 cm, priemer krúžku pre semenníky 3,6 cm
Vibrácia: áno
Pohon: dobíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre