ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Masážna hlavica LOVERSPREMIUM ENERGY

Masážna hlavica LOVERSPREMIUM ENERGY

Unikátna masážna hlavica z bezpečného odolného ABS plastu s tromi masážnymi bodmi. Perfektne uvoľní napäté svaly hlbokou vibráciou a navodí horúcu atmosféru.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Ste po náročnom pracovnom dni uťahaní a unavení? Načerpajte novú vzpruhu a nechajte si urobiť fenomenálnu masáž celého tela. Dajte vášmu partnerovi do ruky túto báječnú masážnu hlavicu LOVERSPREMIUM ENERGY, nechajte sa rozmaznávať a doprajte si výnimočný odpočinok, ktorý uvoľní telo i myseľ pre prípadné pikantné erotické hrátky. Masáž sa dá totiž perfektne využiť aj ako erotická predohra. Vymeňte si úlohy a relaxujte spoločne.
Tento domáci masér je vyrobený z kvalitného odolného ABS plastu, ktorý v spoločnosti s masážnym olejom či lubrikačným gélom fantasticky kĺže po pokožke. Má výnimočný futuristický dizajn čiernej a bielej farby, ktorý pripomína vesmírnu loď. Veľká guľôčka, na ktorej sa nachádza ovládacie tlačidlo sa dobre drží v ruke a ponúkne pohodlnú manipuláciu. Tri nožičky v podobe menších guľôčiek vyvinú tlak bez väčšej námahy a premasírujú každý kúsok tela. Stačí využiť fantáziu a zistíte, že sa dá použiť skutočne kdekoľvek. Zariadenie nie je odolné proti vode a je poháňané tromi rýchlo vymeniteľnými AAA batériami pre nikdy nekončiacu rozkoš.
Vyskúšajte premeniť vašu spálňu na masážny salón a objavte fenomenálne momenty vášne.

Jednoduché ovládanie zvládnete bez obáv. Odskrutkujte uzáver veľkej guľôčky a vložte batérie podľa pólov. Zaskrutkujte späť a stlačte vrchné tlačidlo na spustenie či vypnutie vibrácií.
V prípade lubrikácie využite gély akejkoľvek bázy, alebo masážne oleje. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ju utrite navlhčenou handričkou a následne môžete aplikovať čistič erotických pomôcok, ktorý ju zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať masážnu hlavicu LOVERSPREMIUM ENERGY:

  • jedinečná pomôcka na uvoľnenie tela i atmosféry
  • kvalitný odolný ABS plast bezpečný pre ľudskú pokožku
  • futuristický dizajn v skvelom tvare
  • bez námahy premasíruje každý kúsok tela
  • ideálna aj pre vzrušujúcu erotickú predohru
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: biela, čierna
Materiál: ABS plast
Rozmery: výška 9 cm, šírka 10,2 cm, priemer tela 6,8 cm, priemer nožičiek 3,5 cm
Vibrácia: áno
Pohon: 3 x AAA batérie
Vodeodolnosť: nie
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej i silikónovej báze
Parametre
Paremetre:
Pre koho:
Vlastnosti:
Farba:
Materiál:
Vibrácie:
Áno
Vodeodolnosť:
Podrobnejšie rozmery:
výška 9 cm, šírka 10,2 cm, priemer tela 6,8 cm, priemer guličiek nožičiek 3,5 cm