Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Masážna hlavica ZALO KYRO BEST WAND zelená

Masážna hlavica ZALO KYRO BEST WAND zelená

Masážny vibrátor z hodvábneho potravinárskeho silikónu s dvoma nástavcami. Očarujúci dizajn a cielená stimulácia pomocou 5 vibrácií a 6 rýchlostí.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Staňte sa egyptskými bohmi a poskytnite svojmu partnerovi očarujúce uvoľnenie celého tela smerujúce k luxusnej erotickej predohre. Táto fantastická a úplne nezameniteľná masážna hlavica ZALO KYRO BEST WAND sa stane jednotkou vo vašej spálni, pretože rozvinie neskrotnú fantáziu vás oboch. Doprajte si dokonalý relax po náročnom dni a pripravte sa na vzrušujúcu divokú jazdu.
Dlhý masážny vibrátor v originálnom dizajne žezla egyptských faraónov v neodolateľnej zelenej farbe v kombinácii so zlatými prvkami z odolného ASB plastu si zamilujete na prvý pohľad. Ergonomicky zúžená rukoväť sa dobre drží v ruke a dodá vám pocit úplnej moci. Rozmernejšia masážna hlavica má decentné stimulačné hrany a je výnimočne flexibilná, aby sa pohodlne dostala do všetkých kútov vášho tela. Tri jednoduché tlačidlá uprostred prútika spustia divoký hnev bohov.
Extrémne tichý chod napriek tomu veľmi výkonného motora vaše myšlienky nevyruší. Inovatívna a fenomenálna technológia Direct Power 2.0 zaistí, že sa budú vibrácie sústrediť iba na hlavicu, takže nebudete mať po pár minútach masáže nepríjemný pocit v rukách. Na výber máte 5 hlbokých vibračných a pulzačných rytmov a 6 rýchlostí, ktoré regulujú silu. Intenzívnu masáž chrbta či erotogénnych zón si tak užijete v maximálnej možnej miere. Pokiaľ sa rozhodnete vydať na cestu vášne, budú pre vás v nádhernom darčekovom balení čakať ešte dva silikónové nástavce, ktoré využijete pri stimulácii bodu G, bradaviek či klitorisu. Masážna hlavica je odolná proti tečúcej vode pre ľahšiu údržbu a dobijete ju pomocou priloženého USB kábla.
Objavte starodávne uvoľnenie celého tela alebo nadpozemské pocity vedúce k neodolateľnej extáze.

Jednoduché ovládanie vás bude baviť. Podržte prostredné tlačidlo power po dobu 3 sekúnd na zapnutie. Krátkymi stlačeniami tohto tlačidla meníte jednotlivé vibračné a pulzačné rytmy. Krátkymi stlačeniami vrchného tlačidla pridávate na intenzite, krátkymi stlačeniami spodného tlačidla rýchlosť zase uberáte. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním prostredného tlačidla power po dobu 3 sekúnd.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ju opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ju zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať masážnu hlavicu ZALO KYRO BEST WAND:

  • báječná erotická pomôcka v luxusnom elegantnom dizajne inšpirovaná egyptským bohom
  • vyrobená zo zamatového potravinárskeho silikónu prvotriednej kvality
  • ozdobená odolným ABS plastom zlatej farby
  • flexibilná ohybná hlavica je zaguľatená a dostane sa pohodlne do všetkých kútov
  • uvoľní svaly celého tela a navodí vzrušujúcu atmosféru dráždením erotogénnych zón
  • cielená stimulácia vďaka sústredeniu vibrácií priamo do hlavice technológiou Direct Power 2.0
  • dva rôzne nástavce na dráždenie klitorisu a bradaviek či bodu G
  • neuveriteľne tichý a napriek tomu veľmi výkonný motory
  • 5 vibračných a pulzačných režimov a 6 režimov intenzity sily
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • odolná voči tečúcej vode pre ľahkú údržbu

Parametre:


Farba: zelená, zlatá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 29,5 cm, dĺžka hlavice 7 cm, priemer hlavice 5,2 cm, priemer rukoväte 2,6 cm - 4,2 cm, dĺžka nástavca bod G 13,5 cm, použiteľná dĺžka nástavca 8,7 cm, priemer nástavca 3,5 cm, dĺžka výstupku na klitoris 1,5 cm, dĺžka nástavca dráždidla 8,8 cm, priemer nástavca 2,4 cm
Vibrácia: áno
Pohon: dobíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Veľkosť:
Ovládanie:
Pohon:
Li-ion 
Napájanie:
Vlastnosti a funkcie:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Použiteľná dĺžka:
13,50 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka 29,5 cm, dĺžka hlavice 7 cm, priemer hlavice 5,2 cm, priemer rukoväte 2,6 cm - 4,2 cm, dĺžka nadstavca bod G 13,5 cm, použiteľná dĺžka nadstavca 8,7 cm , priemer nadstavca 3,5 cm, dĺžka výstupku na klitoris 1,5 cm, dĺžka nadstavca dráždidla 8,8 cm, priemer nadstavca 2,4 cm