ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Masturbátor AUTOBLOW A. I. Machine

Masturbátor AUTOBLOW A. I. Machine

Masturbátor AUTOBLOW A. I. Machine pre mužov je simuláciou orálneho sexu, s možnosťou vymeniť vnútornú vložku. Pomôcka disponuje umelou inteligenciou.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Milovníci orálu, nachystajte sa na poriadnu explóziu orgazmov s masturbátorom AUTOBLOW A. I. Machine, ktorý vás vtiahne do svojich útrob a váš penis nebude mať kam uniknúť!
Značka AUTOBLOW prichádza s revolučným simulátorom orálneho sexu, ktorý tu ešte nebol! Masturbátor s umelou inteligenciou a patentovanou technológiou je hračkou novej generácie, ponúka 10 rôznych spôsobov orálneho sexu v 10 rýchlostiach, bez toho aby ste museli pri sebauspokojovaniu pohnúť rukou. Je maximálne tichý, ale aj napriek tomu... Keby sa vám stalo, že príde trebars nečakaná návšteva, vy budete nútený svoje ukájanie prerušiť a následne sa budete chcieť vrátiť k rovnakému programu, je tu tlačidlo "pauzy". A čo potom materiál, z ktorého je vyrobený vnútorný rukáv? Tým je hypoalergénny silikón, ktorý je ultra hebký a veľmi ľahko sa udržuje jeho hygiena. Rukávy je možné meniť - v originál balení je jeden v tvare úst. Vonkajší obal je z odolného ABS plastu, ktorý vám vášho nového kamaráta perfektne ochráni. AUTOBLOW A. I. Machine jednoducho zapojíte do siete (220V) a potom už si len volíte jednotlivé stupne orálneho sexu a rýchlosti, až sa dostanete do neba plného orgazmov! Motor je veľmi tichý, čím nestráca na svojej výkonnosti ani náhodou. Ovládanie na hlavnom paneli je úplne jednoduché. Sú tu celkom 4 tlačidlá a stupnice pre prehľad aktuálne nastaveného programu a rýchlosti.
Páni, ak budete lubrikovať, vždy použite len gély na vodnej báze, aby ste nepoškodili zamatový povrch rukávu. Po spoločných chvíľach stačí vnútornú vložku vytiahnuť, opláchnuť teplou mydlovou vodou alebo si kúpte špeciálny prípravok na erotické pomôcky. Raz za čas môžete vnútornú časť poprášiť škrobom alebo púdrom.
Chlapi, doprajte svojmu vtáčikovi len to najlepšie a umožnite mu luxus s masturbátorom AUTOBLOW A. I. Machine!

Prečo si vybrať masturbátor AUTOBLOW A. I. Machine:

  • masturbátor prinášajúca nové možnosti sebauspokojenia mužov formou orálu
  • neuveriteľná životnosť vďaka zapojeniu do siete, nepotrebuje žiadne batérie, k dispozícii je adaptér pre priame napájanie
  • vnútorná puzdro (vložka) je vyrobené z jemného silikónu
  • špeciálne tlačidlo "pauza"
  • masturbátor klasicky nevibruje, ale intenzívne a prirodzene masíruje penis
  • vnútorná vymeniteľná časť
  • jednoduché ovládanie a údržba

Parametre:


Farba: telová, biela, modrá
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: 22 cm x 17 cm x 10 cm, hĺbka zasunutia 18 cm, vnútorný priemer 2 cm - roztiahnuteľný
Vibrácie: nie
Vodeodolnosť: nie
Pohon: adaptér do siete
Lubrikácia: lubrikanty len na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Prevedenie:
Pohon:
 
Napájanie:
Materiál:
Farba:
Rozmery:
Celková dĺžka:
0,00 cm
Použiteľná dĺžka:
0,00 cm
Priemer:
 
Podrobnejšie rozmery: