Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Masturbátor HANDY HandJob machine

Masturbátor HANDY HandJob machine

Neuveriteľný kvalitný masturbátor HANDY HandJob machine s návlekom z TPE materiálu. Kompatibilný s wifi a interaktívnymi videami vrátane virtuálnej reality.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Páni, aj vy si zaslúžite maximálnu starostlivosť. Tento masturbátor HANDY HandJob machine sa o vás postará úplne sám bez vašej námahy a stane sa vašou najobľúbenejšou erotickou pomôckou. Je totiž nabúchaný funkciami a možnosťami využitia. Navyše bol designovaný v Škandinávii a parádne vyzerá. Valec z odolného ABS plastu, v ktorom sa skrýva oceľová skrutkovitá tyč, veľmi plynule pohybuje s jazdcom hore a dole. Môžete ovplyvniť jeho rýchlosť ale aj dĺžku dráhy jazdca. Tým skracujete jeho pohyb a môžete sa dostať na ten najkratší a najrýchlejší režim, ktorý je vhodný najmä tesne pred vrcholom. Mimoriadne intenzívnym vrcholom vedúcim k tomu najintenzivnejšiemu a najbúrlivejšiemu orgazmu, aký ste kedy zažili. Jazdec disponuje kvalitným pevným popruhom na suchý zips, do ktorého zasadíte akýkoľvek masturbátor s priemerom tela do 6,5 cm. Ak doma žiadny nemáte, nezúfajte. V balení nájdete návlek z realistického a veľmi príjemného TPE materiálu, ktorý je neuveriteľne flexibilný a skvele prijíma ľudské teplo. Jeho vstup je roztiahnuteľný a vnútorná drážkovitá textúra vás vynesie do sexuálneho neba. Táto mašinka perfektne nahradí ruku vašej partnerky aj vašu samotnú a vy sa budete môcť úplne uvoľniť a odovzdať sa očarujúcej a zmyselnej ručnej práci.
Masturbátor HANDY vám ponúka pohodlné ovládanie priamo na tele prístroja, ale tiež prepojenie cez wifi, čím získate vzdialené ovládanie cez webové rozhranie vo vašom telefóne. Všetko nájdete na stránke handyfeeling.com. Tým to ale nekončí. Na týchto internetových stránkach nájdete tiež interaktívne videá, ktoré vás priamo pohltia. To čo uvidíte vo videu sa bude odohrávať vo vašom lone. Každý pohyb herečky sa okopíruje do masturbátora a vy tak prepojíte vizuálnu aj zmyslovú stránku. Dokonca sa HANDY vie pripojiť aj k virtuálnym okuliarom, s podporou ktorých vyjadrí aj spomínané videá. No jednoducho bomba! Napájaný je priamo zo siete, takže odpadá starosť o výmenu batérií či dobíjanie zariadenia. Vďaka tomu však nie je použiteľný v kúpeľni. Vzhľadom k automatickému jazdcovi tiež dbajte na bezpečnosť pri držaní prístroja. Odporúčame ho pridržiavať za vrchnú čiapočku tak, aby sa prsty nedostali do dráhy. V elegantnom balení tiež nájdete dve vzorky lubrikačného gélu.
Teraz už sa ale pohodlne usaďte a nechajte sa unášať na vlnách blaha s týmto masturbátorom, s ktorým to bude, ako sa tak hovorí, úplne ako od cudzieho.

Ovládanie je úplne jednoduché. Pri použití samotného prístroja pripojte napájací kábel a masturbátor sa ihneď zapne. Chvíľku vydržte, prístroj sa kalibruje a potom bude plne pripravený. Nasaďte penis do návleku a pritiahnite pevne popruh. Krátkym stlačením vrchného tlačidla power ho uvediete do chodu. Jazdec sa začne pomaly pohybovať. Krátkymi stlačeniami tlačidla doprava zvyšujete rýchlosť pohybu až do doby, kým LED dióda neukáže červené svetlo. V tomto momente ste na jeho maxime. To isté platí u všetkých ostatných funkcií. Tlačidlo hore a dole potom ovláda dráhu jazdca. Spodné tlačidlo v tvare - ovláda kompatibilitu s wifi. Masturbátor potom pozastavíte opätovným krátkym stlačením tlačidla power.
Pripojenie s wifi taktiež nie je zložité. Je však potrebné prvého nastavenia. Podržte spodné tlačidlo - na 3 sekundy. LED dióda sa rozbliká a na vašom telefóne v nastavení vyberte wifi s názvom HANDY. Po pripojení sa dostanete do rozhrania s nastavením. V ponuke kliknite na Setup WiFi, vyberte vašu wifi sieť a nechajte HANDY nakonfigurovať. Potom tu nájdete kód, ktorý si skopírujte. Ukončite konfiguráciu kliknutím na Quit Setup. Na masturbátore krátko stlačte tlačidlo - a vyhľadajte stránku handyfeeling.com. Tu vložte kód, ktorý ste si skopírovali a vaša zábava môže začať.
Viac informácií a inštruktážnych videí nájdete na stránkach handysetup.com.


V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu návleku. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití návlek opláchnite pod vlažnou vodou a nechajte ho dobre preschnúť. Môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať masturbátor HANDY HandJob machine:

  • inovatívny moderný masturbátor pre mužov s širokou škálou využitia
  • možnosť wifi prepojenia pre vzdialené ovládanie
  • kompatibilný s interaktívnymi videami a virtuálnou realitou
  • návlek z kvalitného realistického materiálu TPE
  • obal z odolného ABS plastu krásneho dizajnu
  • pohybujúci sa jazdec na oceľovej kovovej tyči
  • ovplyvniteľná rýchlosť aj vzdialenosť dráhy jazdca
  • pohodlné ovládanie priamo na tele prístroja
  • možné pripevniť akýkoľvek masturbátor s priemerom do 6,5 cm
  • sieťové napájanie
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna, transparentná
Materiál: ABS plast, TPE materiál
Rozmery: celková dĺžka 22,8 cm, priemer 6,7 cm, dĺžka dráhy jazdca 18 cm, šírka popruhu 5 cm, dĺžka popruhu 22cm, dĺžka návleku 11 cm, priemer roztiahnuteľný od 2,5 cm
Vibrácie: nie
Pohon: sieťový adaptér
Vodeodolnosť: nie
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre