Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Minišaty LATEXOVÉ LateX červené

Minišaty LATEXOVÉ LateX červené

Latexové minišaty s výstrihom LateX v sexi červenej farbe. Krátke priliehavé šaty bez rukávov z extra tenkého prírodného kaučuku pre vaše BDSM a fetish hry.
Farba:
37.00 €
Opis tovaru

Premeňte sa na drsnú kráľovnú noci, ktorá sa nebude podriaďovať mužskému pokoleniu. Tieto sexy latexové minišaty LateX v žeravej červenej farbe vám pomôžu navodiť atmosféru pravej dominy. Ak ste záujemkyňou latexu, iste vás poteší rovnako ako oko vášho náprotivku. Šaty bez rukávov s pôsobivým okrúhlym výstrihom sú vyrobené zo 100% prírodného kaučuku, ktorý má hrúbku iba 0,4 ​​mm a stane sa tak vašou druhou kožou. Je ľahko flexibilný a dokonale vytvaruje krivky vášho tela. Krátka priliehavá sukňa perfektne vyzdvihne krásu vášho zadočku. V týchto šatách sa budete cítiť mimoriadne zvodná a sebavedomá. Výnimočný oblečok vhodný pre vaše BDSM a fetish hry.
Doplňte svoju šatníková skriňa o tieto výnimočné šaty a ovládnite vašu spálňu. S pokarhaním v ruke si nedovolí odporovať.

Šaty nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu, vyhnite sa kontaktu s ostrými predmetmi. Prírodný kaučukový latex môže spôsobovať alergie. Latex je citlivý materiál na poškriabanie a zafarbenie napríklad make-upom, šperkami, teplom, jedlom, pitím. Čistenie vykonávajte len špeciálnym latexovým čistiacim prostriedkom alebo v čistej vlažnej vode bez pridania pracieho prášku, potom jemnou vlnenou handričkou vytrite do sucha. Opakované umývanie a vytieranie do sucha zvyšuje lesk. Latexové veci je nutné vyleštiť pomocou ošetrujúceho spreja na latex, môžete použiť aj púder na latex, ktorý uľahčuje obliekanie.

Prečo si vybrať minišaty latexové LateX červené:

  • sexy šaty podporia vaše BDSM či fetish hry
  • šaty bez rukávov s atraktívnym okrúhlym výstrihom
  • priliehavá krátka sukňa pozdvihne váš zadoček na vyššiu úroveň
  • extra tenký 100% prírodný kaučukový latex
  • pružný a prispôsobivý materiál vytvaruje postavu
  • ponúkame vo veľkosti S, M, L, XL a 2XL

Parametre:


Farba: červená
Materiál: 100% latex (prírodný kaučuk)
Veľkosť: S, M, L, XL, 2XL

Tabuľka veľkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Typ:
Vibrácie:
Nie
Farba:
Materiál:
Materiál:
Materiálové zloženie:
100 % latex 
Články