ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Návlek na penis PRETTY LOVE SLOANE telový

Návlek na penis PRETTY LOVE SLOANE telový

Katalóg: PL333824
Fantastický návlek na penis so stimulátorom klitorisu z hodvábneho realistického materiálu TPR. Predĺži penis a ponúkne vibračnú patrónu s hlbokou vibráciou pre dokonale zmyselné zážitky pri sexe. Je pružný, skvele sa prispôsobí a pútko na semenníky ho udrží na svojom mieste.
Farba:
6.90 €
Nie je na sklade
Sledovať dostupnost
Opis tovaru

Prečo si vybrať:

  • hodvábne jemný realistický materiál TPR
  • flexibilný a prispôsobivý
  • prijíma a udrží ľudské teplo pre autentický zážitok
  • predĺži penis až o 2,5 cm
  • vzrušujúci tvar s odhaleným žaluďom a stimulátorom klitorisu
  • vibračná patróna so silnou vibráciou podporí zmyselné okamihy
  • pútko na semenníky ho zafixuje na mieste

Popis produktu:

Chcete potešiť svoju drahú polovičku a splniť jej tajné prianie o väčšom a dlhšom penise? Nasaďte si tento unikátny návlek a predčíte jej očakávania. Luxusná pomôcka na zlepšenie kvality zážitkov predĺži váš penis až o 2,5 cm a rozohrá dokonalú symfóniu v jej lone. Bude doslova vrnieť blahom a vaše sebavedomie porastie nahor.

Materiál a vzhľad:

Návlek telovej farby je vyrobený z hodvábne jemného realistického materiálu TPR, ktorý vyniká vo svojej pružnosti, skvele prijíma ľudské teplo a dokáže ho udržať, takže takmer nespozná rozdiel. Ku všetkému je zdravotne nezávadný a pohladí vaše partie s neuveriteľnou nežnosťou. Má odhalený žaluď a na tele rôzne stimulačné body a drážky, ktoré partnerka ucíti každým pohybom. Stimulátor klitorisu v podobe zajačika sa potom priamo zameria na jej citlivú erotogénnu zónu. Pútko na semenníky ho potom pevne zafixuje na mieste, takže vám nebude skĺzavať.

Funkcie a vlastnosti:

Vnútri v malom vrecúšku je ukrytá patróna z odolného ABS plastu, ktorá vám obom dopraje fantastickú hlbokú vibráciu. Svoj penis tak premeníte na vibrátor a prenesené brnenie pocítite tiež, čo bude intenzívne posilňovať vašu erekciu. Patrónu je nutné z vrecúška pred nasadením vytiahnuť a posunúť tlačidlo jazdca na zapnutie vibrácie.

Vodeodolnosť a napájanie:

Patrona nie je vodeodolná. Návlek samotný je plne vodotesný pre ľahké čistenie a môžete ho použiť bez vibrácií aj v sprche či vo vani.
O pohon sa postarajú 3 batérie typu LR936, ktoré sú súčasťou balenia.

Odporúčania a údržba:

V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky.
Pred aj po každom použití vytiahnite patrónu, opláchnite ho pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Recenzie (0)
Parametre
Parametre:
Pohon:
3 x LR936 
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
14,80 cm
Použiteľná dĺžka:
12,30 cm
Priemer:
4,70 cm
Podrobnejšie rozmery:
použiteľný priemer roztiahnuteľný od 3 cm, priemer pútka na semenníky roztiahnuteľný od 3 cm, dĺžka stimulátora 4,5 cm, priemer stimulátora 2 cm 
Návod
Produkt na dotaz
Vážený zákazník, pri naskladnení tovaru Vás budeme emailom informovať.
Tu prosím napíšte Váš email: