Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Nohavičky Sway Vibes No. 3 black

Nohavičky Sway Vibes No. 3 black

Vibračné nohavičky Sway Vibes No. 3 v čiernej farbe. Pohodlné tangá z bavlny a čipky a stimulátor na diaľkové ovládanie, ktorý má 10 vibračných režimov.
Doprava zadarmo
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Máte radi adrenalín a chcete vyskúšať vzrušujúce momenty aj mimo spálne? Potom sú tieto nohavičky Sway Vibes No. 3 presne pre vás. Exkluzívna krabička ukrýva skutočné poklady vašej erotickej fantázie. Luxusné čierne tangá univerzálnej veľkosti z kvalitnej a pohodlnej bavlny sú z prednej strany ozdobené jemnou priehľadnou čipkou a s dvomi mašličkami. Dráždidlo je vyrobené z prvotriedneho a zamatovo hebkého silikónu lekárskej kvality. Na vnútornej strane má flexibilný jazýček so stimulačnými drážkami, ktoré sa ľahko prispôsobia vášmu klinu a podráždia vašu mušličku za pomocou 10 vibračných a pulzačných režimov. Tie dosahujú maximálne 60 dB, takže sú úplne nenápadné. Na bočnej strane sú elegantné dekoratívne prvky zo strieborného odolného ABS plastu. Vibrácie môžete ovládať buď tlačidlom priamo na stimulátory a užiť si sólové rozkošné hladenie, alebo pomocou diaľkového ovládača s dosahom až 15 metrov. Ten je oválneho tvaru z ABS plastu s príjemnou PU povrchovou úpravou. Stimulátor je vodotesný pre mokré radovánky v sprche či vo vani a dobijete ho pomocou priloženého USB kábla. Ovládač vodeodolný nie je a poháňa ho jedna AAA batéria. Do nohavičiek teraz môžete vložiť dráždidlo, dať partnerovi do ruky diaľkové ovládanie a vyjsť napríklad na prechádzku.
Fantastická sexy zábava môže začať. Kedy spustí vibrácie? Ako silné? To všetko môže viesť k originálnym zážitkom vonku, kam vďaka týmto nohavičkám bude chcieť chodiť čoraz častejšie.

Jednoduché ovládanie vám k používaniu pomôže. Podržte tlačidlo power na stimulátory po dobu 3 sekúnd pre zapnutie. Stimulátor vás privíta rozsvietením LED diódy. Teraz je v pohotovostnom režime. Následnými krátkymi stlačeniami tlačidla zapnete a meníte režimy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla power na 3 sekundy.
Pre použitie diaľkového ovládača uveďte stimulátor do pohotovostného režimu. Krátkym stlačením tlačidla power na ovládači spustíte či pozastavíte vibrácie. Režimy meníte krátkymi stlačeniami vrchného tlačidla na ovládači so symbolom vlnky.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať nohavičky Sway Vibes No. 3 black:

  • dráždidlo pre ženy na diaľkové ovládanie s krásnymi nohavičkami
  • ušité z pohodlnej bavlny a ozdobené krásnou priehľadnou čipkou
  • stimulátor zo zamatovo hebkého lekárskeho silikónu
  • flexibilný jazýček sa prispôsobí vášmu klinu
  • nenápadne tichý a výkonný motor
  • 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • dráždidlo je vodotesné pre mokré hry
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ovládač s dosahom až 15 metrov
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna, strieborná
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka dráždidlá 9,5 cm, šírka dráždidlá 4,4 cm, hĺbka dráždidlá 2,4 cm, dĺžka ovládača 7,5 cm, šírka ovládača 4,4 cm, hĺbka ovládača 2,2 cm, veľkosť nohavičiek univerzálna
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria, 1 x AAA batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Veľkosť:
Pohon:
Li-ion, 1 x AAA 
Napájanie:
Povrch:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
9,50 cm
Použiteľná dĺžka:
9,50 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka dráždidla 9,5 cm, šírka dráždidla 4,4 cm, hĺbka dráždidla 2,4 cm, dĺžka ovládača 7,5 cm, šírka ovládača 4,4 cm, hĺbka ovládača 2,2 cm, veľkosť nohavičiek univerzálna