ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Olej intímny Kvitok FEMINITY 50 ml

Olej intímny Kvitok FEMINITY 50 ml

Fantastický intímny olej ideálny na citlivú a podráždenú pokožku. Má optimálne pH, udržuje prirodzenú rovnováhu mikroflóry a pôsobí proti infekciám a mykózam.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Doprajte si tú najdokonalejšiu a najjemnejšiu starostlivosť, akú si môžete priať. Objavte silu prírody a kúzlo jej fascinujúcich účinkov. Vychutnajte si unikátnu prírodnú kozmetiku značky Kvitok, ktorá je z láskou a nehou vyrábaná na Slovensku. Podľa filozofie tejto rodinnej firmy si zakladá na prvotriednej kvalite, jednoduchom a transparentnom zložení vybraných ingrediencií, poctivosti, úprimnosti a v konečnom dôsledku aj na spokojnosti zákazníkov, ktorí tejto značke dôverujú. Spoznajte aj vy jedinečný efekt výťažkov z bylín a rastlín, ktorý sa nenachádza len na krásnych obaloch, ale predovšetkým vo vnútri produktov, ktoré dodajú vášmu telu a pokožke neuveriteľný zdravotný efekt. Recepty pochádzajú nielen z prastarých ľudových liečiteľských kníh, ale sú prepojené so skutočnou vedeckou prácou a poznatkami. Ku všetkému značka Kvitok používa výhradne vegánske zložky bez parfémov, umelých farbív a konzervantov a tiež dbá na ochranu životného prostredia, takže sú všetky obaly recyklovateľné a znižujú tak negatívnu stopu na našej planéte.

Predstavujeme vám výnimočný intímny olej Kvitok FEMINITY, ktorý nájdete v praktickej fľaštičke s rozprašovačom s objemom 50 ml. Po kontakte s vodou sa okamžite premení na mliečnu emulziu hodvábnej konzistencie, ktorá sa perfektne vstrebáva. Špičkový koktail prírodných olejov z marhuľových jadier, mandľového, olivového, jojobového a slnečnicového oleja sa stará o pokožku, vyživuje ju a hydratuje, takže ju zanechajú hebkú, jemnú a vláčnu. Bohaté zastúpenie esenciálnych olejov z levandule, harmančeka a citrusovej kôry ho nádherne prevonia bylinami, takže potešíte aj svoju myseľ pri jeho aplikácii a prináša mimoriadne protizápalové a antimykotické účinky. Chráni prirodzenú mikroflóru vašich intímnych partií, zabraňuje vzniku kvasinkových infekcií a plesniam a vzhľadom na nízke pH je priateľský k vaginálnemu prostrediu. Pridaný vitamín E potom spomaľuje a zmierňuje prejavy starnutia. Tento umývací olej navyše jemne a šetrne čistí pokožku, zabraňuje jej vysúšaniu a dodáva fenomenálny pocit pohodlia. Pokiaľ máte extrémne citlivú a suchú pokožku, odporúčame použiť olej aj na tieto miesta.
Doprajte si skvelú a dych vyrážajúcu ozdravnú kôru. Chráňte svoje intímne partie, vyskúšajte znovu prepojiť svoje telo s rýdzou prírodou a hlavne ...rozkvitnite do krásy...

Pre použitie opláchnite pokožku či intímne partie čistou vodou a naneste malé množstvo na požadované miesto. Potom ho rozotrite a vmasírujte, nechajte pár minút pôsobiť a následne ho opláchnite a jemne vysušte. Skladujte v suchu a chlade.

Prečo si vybrať olej intímny Kvitok FEMINITY:

  • unikátna luxusná kozmetika slovenskej výroby pochádzajúca z čistej prírody a vedeckých poznatkov
  • jedinečné zloženie vybraných vegánskych ingrediencií prvotriednej kvality
  • obsah vzácnych olejov a liečivých éterických olejov šetrne čistí pokožku
  • očarujúca bylinková vôňa pozitívne pôsobí na psychiku
  • bez umelých farbív a konzervantov
  • pomáha udržiavať zdravú mikroflóru intímnych partií a bráni vzniku infekcií a mykóz
  • perfektne hydratuje a nevysušuje pokožku a je vhodný aj pre citlivú a suchú kožu
  • vitamín E spomaľuje starnutie a zmierňuje jeho prejavy

Parametre:


Farba: transparentná
Vôňa: bylinná
Obsah: 50 ml
Zloženie: Prunus Armeniaca Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Polyglyceryl-4 Oleate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Levandula Angustifolia Leaf Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil, Citrus Limon Peel Oil, Tocopherol, *Linalool, *Limonene
* prirodzene sa vyskytujú v siliciach
Parametre