Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Olej masážny Earthly Body Guavalava Guava & Bosbes

Olej masážny Earthly Body Guavalava Guava & Bosbes

100% prírodný masážny olej Earthly Body Guavalava Guava & Bosbes z kvalitných surovín. Jemná textúra nelepí, hydratuje a stará sa o pokožku.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Doprajte si romantickú predohru a fantastickú starostlivosť aj o tú najcitlivejšiu pokožku. Tento masážny olej Earthly Body Guavalava Guava & Bosbes je presne to, čo vám nesmie chýbať vo vašej spálni. Unikátny masážny olej je vytvorený z čisto prírodných surovín. Obsahuje kvalitné komponenty ako je predovšetkým olej z konopných semien, hroznových semien, mandľového a sezamového oleja. Má výnimočne jemnú textúru, nelepí a nevytvára mastný dojem. Perfektne sa vstrebáva, dokonale hydratuje a zanecháva pokožku jemnú a vláčnu. Aj cez to poskytuje dlhotrvajúcu kĺzavosť, je vhodný k masáži celého tela. Obsah vitamínu E vyživuje vašu kožu a navracia jej pružnosť, takže bude v tej najlepšej starostlivosti ako v bavlnke. Očarujúca vôňa exotickej guavy s nádychom sladkého passion fruit a kvapky citrusov uvoľní vašu myseľ aj telo a vytvorí pikantnú atmosféru.
Nasadnite na vlnu úplnej pohody a doprajte svojej polovičke luxusný relax. Sladká odmena vás iste neminie.

Prečo si vybrať olej masážny Earthly Body Guavalava Guava & Bosbes:

  • unikátny masážny olej čisto z prírodných zložiek
  • nedráždi ani nelepí a nezanecháva mastný pocit
  • dlhotrvajúca kĺzavosť a perfektná hĺbková hydratácia pokožky
  • vhodný aj pre tú najcitlivejšiu pokožku
  • fantastická vôňa exotickej guavy a passion fruit s nádychom citrusov

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 237 ml
Zloženie: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Persea Gratissima Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Parfum, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Hexyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Linalool, Limonene, Benzyl Salicylate, Citronellol
Parametre