ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Gél Orgie Hemp Intense Orgasm Gel 15 ml

Gél Orgie Hemp Intense Orgasm Gel 15 ml

Gél Orgie Hemp Intense Orgasm s obohacujúcim konopným olejom je určený ženám aj mužom. Vyvoláva pocit jemného brnenia, zahriatia i chladenia.
Variant:
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Je pre vás niekedy dosiahnutie orgazmu ťažké? V dnešnej uponáhľanej dobe je niekedy nemožné prestať myslieť na prácu alebo starosti všedného dňa. Či už uvítate šikovného pomocníka, ktorý vám s uspokojením pomôže alebo si len chcete vaše posteľové radovánky ozvláštniť, s týmto gélom Orgie Hemp Intense Orgasm Gel s objemom 15 ml nešliapnete vedľa. Gél je určený ženám aj mužom a zaistí nevšedné prežívanie vášho milostného aktu. Originálne zloženie spôsobuje vzrušujúce mravčenie a môže zosilniť orgazmus. Gél je obohatený o konopný olej, ktorý pomáha zvlhčiť pokožku a predchádza tak jej podráždeniu. Užívajte si hodiny a hodiny sexu, bez pocitu akýchkoľvek diskomfort v oblasti genitálií. Gél tiež má hrejivý alebo ochladzovací efekt, toto vnímanie je individuálne. Ideálny spoločník na vaše erotické masáže intímnych miest, stačí naozaj pár kvapiek a môžete sa tešiť na úplne nové vnímanie vašich dotykov. Ľahko ho zmyjete teplou vodou. Len na vonkajšie použitie. Umožňuje použitie s erotickými pomôckami a kondómami. Malá veľkosť sa vlezie do každej kabelky alebo kozmetické taštičky.
Užite si vašu zvýšenú túžbu s týmto hodvábnym stimulantom.

Prečo si vybrať gél Orgie Hemp Intense Orgasm Gel 15 ml:

  • unikátny intímny gél pre kvalitnejší orgazmus a intenzívne zážitky
  • pre ženy aj mužov
  • spôsobuje vzrušujúce mravčenie a môže zosilniť orgazmus
  • s ošetrujúcim konopným olejom
  • kompatibilný s erotickými pomôckami a kondómami
  • malé balenie vhodné do každej kabelky

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 15 ml
Zloženie: Aqua, Polysorbate 80, Propylene Glycol, Glycerin, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Aroma, Carbomer, Phenoxyethanol, Sodium Saccharin, Hemp Seed Oil, Niacinamide, Aminomethyl Propanol, Disodium Edta, Ethylhexylglycerin, Acmella Oleracea Extract, Vanillyl Butyl Ether, Limonene, Linalool, Isopentyldiol, Menthyl Lactate, Geraniol, 2-Aminobutanol, Ci 19140, Ci 42090
Parametre