Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Sada análnych kolíkov NS Novelties PLEASURES TRAINE

Sada análnych kolíkov NS Novelties PLEASURES TRAINE

Sada análnych kolíkov NS PLEASURES TRAINER KIT obsahuje tri análne kolíky z nezávadného silikónu v troch odlišných farbách a veľkostiach.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Chcete okoreniť svoj sexuálny život o análne hrátky? V tom prípade je sada silikónových análnych kolíkov NS Novelties PLEASURES TRAINER KIT priamo pre vás! Ak začínate s objavovaním tohto sveta, poteší vás, že v balení nájdete tri veľkosti od najmenšieho po najväčší. Nielen, že môžete prenikať do intímnych tajov análu postupne, ale časom potom môžete striedať rozmery podľa vašej chuti, nálady a preferencií. Kolíky sú pre vás úplne zdravotne nezávadné a navyše vodotesné, takže vaše análne zážitky nemusia zostať len v spálni. Každý z nich disponuje úzkou špičkou pre jednoduché zavedenie a vďaka dlhému krku s pevnou základňou je manipulácia s nimi bezproblémová. Ich povrch je na dotyk krásne hladký a jemný. Takto príjemne ich potom ucítite v sebe.
Neochudobňujte sa o zmyselné análne potešenie a začnite s ním hneď!

Odporúčame používať kolíky v kombinácii s lubrikačnými gélmi na vodnej báze, ktoré si môžete pozrieť tu. Po použití nezabudnite kolík očistiť špeciálnym čistiacim prostriedkom na erotické pomôcky, ktorý si vyberte zase tu.

Prečo si vybrať sadu análnych kolíkov NS Novelties PLEASURES TRAINER KIT:

  • vhodná pre nováčikov
  • kolíky so stupňujúcou sa veľkosťou dĺžky i priemeru
  • vyrobená zo zdravotne nezávadného silikónu
  • úzka špička pre ľahkú penetráciu
  • jemný a hladký povrch pre najpríjemnejší pocit
  • ľahko umývateľné a udržiavateľné

Parametre:


Farba: ružová, fialová, modrá
Materiál: silikón
Rozmery: ružový - celková dĺžka: 9 cm, použiteľná dĺžka: 6,7 cm, priemer: 2,4 cm, fialový - celková dĺžka: 11 cm, použiteľná dĺžka: 8,2 cm, priemer: 3 cm, modrý - celková dĺžka: 13,6 cm, použiteľná dĺžka: 10 cm, priemer: 3,9 cm
Vibrácie: nie
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Typ:
Prevedenie:
Materiál:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Podrobnejšie rozmery:
ružový - celková dĺžka: 9 cm, použiteľná dĺžka: 6,7 cm, priemer: 2,4 cm, fialový - celková dĺžka:11 cm, použiteľná dĺžka: 8,2 cm, priemer: 3 cm, modrý - celková dĺžka: 13,6 cm, použiteľná dĺžka: 10 cm, priemer: 3, 9 cm