Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Sada análnych kolíkov PMV20 KODA viacfarebná

Sada análnych kolíkov PMV20 KODA viacfarebná

Hravá a farebná sada kolíčkov z hodvábneho silikónu prvotriednej kvality pre začiatok skúmania análneho potešenia. Bezpečnostná základňa príjemná na nosenie.
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Dámy a páni, chcete vyskúšať análne dráždenie a spoznať kúzlo týchto praktík? Rozmaznávajte svoje nové zážitky s touto sadou análnych kolíkov PMV20 KODA a spoznajte intenzívnejšiu dimenziu svojich vyvrcholení. Eliminujte strach z rôznych mýtov vďaka farebnej a hravej kombinácii farieb. Fantastické kolíky sú vyrobené z ultra hebkého a hodvábne jemného silikónu prvotriednej kvality, ktorý je úplne nezávadný pre ľudskú pokožku a skvele pohladí vaše partie s neuveriteľnou nežnosťou. Ich telo je skutočne extrémne mäkké a flexibilné, aby sa dobre prispôsobili. Tvar disponuje veľmi úzkou špičkou a len postupne sa rozširujúcim telom. Kolík perfektne vyplní váš vnútorný priestor a bezpečnostná základňa zabráni prípadným nehodám. Ku všetkému je príjemná na nosenie, takže vám nebude nijako vadiť ani prekážať.
Sada obsahuje tri veľkosti kolíčkov. Najmenší pre začiatočníkov, ktorí objavujú svoje pocity vášne, stredný pre mierne pokročilých a pre všetkých, ktorí chcú posunúť hranicu svojej rozkoše a nakoniec najväčší pre skutočných fajnšmekrov, ktorými sa s touto sadou stane každý. Postupné rozširovanie priemeru vás pomaly pripraví na finálny análny sex, ktorý si potom užijete plnými dúškami. Pozvať ich môžete tiež do sprchy či do vane, pretože sú plne vodotesné a v spojení s teplou vodou vás odprevadí na ceste za vzrušujúcimi orgazmami.
Vyberte si pre svoje hry elegantný dizajn a otvorte bránu bohatého análneho sveta.

V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu týchto hračiek. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ich opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ich zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať sadu análnych kolíkov PMV20 KODA:

  • výnimočná sada troch kolíčkov na objavovanie análnych hrátok
  • hravý farebný dizajn navodí bezstarostnú atmosféru
  • flexibilný a výnimočne mäkký hodvábne jemný silikón prvotriednej kvality
  • hladké ergonomicky tvarované telo s veľmi úzkou špičkou
  • postupne sa rozširujúci stred zakončený príjemnou základňou
  • perfektné na posúvanie vlastných hraníc od začiatočníkov po profesionálov
  • vodotesné prevedenie ponúkne mokré radovánky v sprche či vo vani
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: rôzna
Materiál: silikón
Rozmery: celková dĺžka 9 cm, 12,5 cm a 14 cm, použiteľná dĺžka 7,8 cm, 11,1 cm a 12,3 cm, priemer 2,8 cm, 3,9 cm a 4,4 cm, šírka základne 5 cm, 6,8 cm a 7,7 cm
Vibrácia: nie
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre