Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Sada Dream Toys RED REVOLUTION APHRODITE červená

Sada Dream Toys RED REVOLUTION APHRODITE červená

Sada vibrátora a stimulátora do nohavičiek Dream Toys RED REVOLUTION APHRODITE na diaľkové ovládanie v diskrétnom dizajne. 2x12 rôznych vibrácií a pulzácií.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Máte radi hrátky a adrenalín? Ponúkame vám zažiť s touto sadou Dream Toys RED REVOLUTION APHRODITE široké spektrum zábavy. Nebude to úplne to isté ako sex na verejnosti, avšak veľmi sa tomu priblížite. Stimulátor do nohavičiek bude určite nevšedným zážitkom. Ergonomický tvar zaisťuje veľmi diskrétne nosenie v spodnej bielizni, skryje sa tak pod oblečením. Jeho silikónový povrch lekárske kvality je na dotyk naozaj zamatovo hebký a o úžasnú stimuláciu pyskov a klitorisu sa postará 12 vibrácií a pulzácií. Tie má na starosti tichý výkonný motor. Spustíte ich diaľkovým ovládačom z ABS plastu a silikónu, ktorý je tiež maskovaný ako rúž, takže aj ten môžete bez väčšieho povšimnutia nosiť napríklad v kabelke. Vďaka výdrži 10 hodín v pohotovostnom režime môžete stimulátor pomocou ovládača kedykoľvek prebrať a nechať sa unášať na vlnách jeho schopností. Dokážete si predstaviť to obrovské napätie, keď zveríte ovládač partnerovi? Má dosah až 10 metrov, takže to môže byť dramatická vzrušujúca zábava. Ale čo by to bolo za sadu, keby nemala ešte jednu svoju skrytú funkciu? Áno, diaľkový ovládač možno použiť samostatne ako vibrátor. Fungujú nezávisle na sebe, takže môže mať každý kus inú vibráciu. Fascinujúce! Ovládač disponuje vlastným motorom s rovnakými 12 vibráciami a pulzáciami. Obe zariadenia sú pomocou magnetického USB kábla nabíjacie a vďaka certifikátu IPX7 vodotesné, takže ho môžete využiť vo vani alebo v bazéne.
Jednoduché ovládanie si tiež podmaníte veľmi rýchlo. Stimulátor vypnete aj zapnete stlačením tlačidla power po dobu troch sekúnd. Privíta vás LED indikátor a krátka vibrácia. Ďalšími krátkymi stlačeniami prepínate medzi jednotlivými stupňami vibrácií a pulzácií. Na diaľkovom ovládaní ich ľahko prepínate spodným tlačidlom. Vrchné tlačidlo je pauza, ktorým pozastavíte alebo opäť spustíte akciu. Troj sekundovým stlačením tlačidla power na ovládači spustíte jeho vibrácie a krátkymi stlačeniami prepínate vibrácie ovládača.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použitiu ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať sadu Dream Toys RED REVOLUTION APHRODITE:

  • stimulátor do nohavičiek na diaľkový ovládač, ktorý je zároveň vibrátorom
  • kvalitný hebký silikónový materiál bez ftalátu
  • veľmi diskrétne prevedenie oboch pomôcok
  • dva nezávislé motory s 2x12 rôznymi vibračnými a pulzačnými režimmi
  • vodotesná podľa IPX7
  • jednoduché ovládanie
  • je nabíjateľná pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: červená
Materiál: silikón, ABS
Rozmery: dĺžka stimulátora 8,5 cm, šírka stimulátora 5,8 cm, dĺžka ovládače 11 cm, použiteľná dĺžka vibrátora 5 cm
Vibrácie: áno
Vodotesnosť: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Veľkosť:
Pohon:
Li-ion 
Napájanie:
Povrch:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
8,50 cm
Použiteľná dĺžka:
5,00 cm
Priemer:
0,00 cm
Podrobnejšie rozmery:
dĺžka stimulátora 8,5 cm, šírka stimulátora 5,8 cm, dĺžka ovládača 11 cm, použiteľná dĺžka vibrátora 5 cm