ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Sada gélov System JO AGAPE 120 ml & ORAL DELIGHT STRAWBERRY 30 ml

Sada gélov System JO AGAPE 120 ml & ORAL DELIGHT STRAWBERRY 30 ml

Prémiový lubrikačný gél hodvábneho zloženia pre citlivú pokožku a báječný zbozkávateľný stimulačný gél s jahodovou príchuťou a chladivým efektom.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Vychutnajte si čistú radosť z intímnych hrátok plnými dúškami. Táto luxusná sada prémiových gélov AGAPE a ORAL DELIGHT značky System JO vám ponúkne neodolateľné chvíle potešenia.
Lubrikačný gél AGAPE bol špeciálne vytvorený z kvalitných ingrediencií, ktoré dávajú dôraz na používanie s citlivou pokožkou. Preto je ideálny pre ženy, pretože kopíruje a napodobňuje prirodzené vaginálne prostredie a má nízke pH. Pokiaľ si vyberáte gél na základe zloženia, potom bude tento úplne ideálny pre vás, pretože je na vodnej báze a neobsahuje žiadne oleje, parfémy či parabény, dokonca ani silikón, glycerín a propylénglykol. Má dokonale jemnú textúru ako hodváb s dlhotrvajúcim klzným účinkom. Tiež je kompatibilný so všetkými druhmi erotických pomôcok vrátane latexových prezervatívov. Praktická liekovka s ľahko uzatvárateľným dávkovačom uľahčí jeho aplikáciu.
Intenzívny stimulačný gél ORAL DELIGHT si užijete buď pri predohre, alebo vzrušujúcom pokračovaní vášho milostného dobrodružstva. Výnimočne dráždivý zbozkávateľný gél vám dopraje zmyselnú jahodovú príchuť, ktorá vás oboch poteší pri orálnom uspokojovaní. Navyše vás očarí fantastickým chladiacim efektom, ktorý je spôsobený trojnásobnou dávkou mentolu.
Rozviňte svoju fantáziu v spálni a nechajte sa unášať na vlnách vášne.

Prečo si vybrať sadu gélov System JO AGAPE & ORAL DELIGHT:

  • luxusné osobné gély prémiovej kvality pre nekonečné potešenie v spálni
  • sada vhodná na orálne dráždenie a predohru vrátane vzrušujúceho pokračovania
  • hodvábna textúra gélu s dlhotrvajúcim klzným účinkom
  • ingrediencie bez obsahu glycerínu aj propylénglykolu
  • rešpektuje pH a napodobňuje prirodzenosť vaginálneho prostredia
  • výnimočný chladivý efekt a báječná vôňa a chuť zrelých sladkých jahôd

Parametre:


Farba: transparentná, ružová
Obsah: 120 ml, 30 ml
Zloženie: AGAPE - Water, Propanediol, Gluconolactone, Hydroxyethylcellulose, Sodium Benzoate, Citric Acid, ORAL DELIGHT - Water, Glycerin, Sodium Starch Octenylsuccinate, Flavor, Sucralose, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Beeswax, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Extract, Hydrated Silica, Mentha Piperita (Peppermint) Extract, Menthol, Diazolidinyl Urea, Phenoxyethanol, Carrageenan, Butea Superba Extract, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Red 40 (Cl 16035)
Parametre