Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Sada Kiiroo ONYX Pearl Couple Set

Sada Kiiroo ONYX Pearl Couple Set

Sada Kiiroo ONYX Pearl Couple Set pre páry. Dve pomôcky sa prepoja dohromady pomocou bluetooth a sex na diaľku bude realitou. Možnosť prepojenia s web kamerami
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Ste sama, váš manžel je opäť na služobnej ceste a cnie sa vám po spoločnom milovaní ... Súprava Kiiroo ONYX Pearl Couple Set vám pomôže prekonať vzdialenosť medzi vami, nech je to len pár kilometrov alebo tisícky. Moderná technológia dotykových senzorov prenáša vaše pocity do prístroja, ktorý si s partnerom/kou spárujete. Sada obsahuje masturbátor Kiiroo Onyx 2 a vibrátor Kiiroo Pearl 2. Poďme si obe pomôcky postupne predstaviť.

Masturbátor pre pánov v čiernej farbe Kiiroo Onyx 2 je naozaj luxusná záležitosť. Ponúkne vám zmyselný zážitok, naozajstný pocit reálneho sexu. Až 140 ťahov za minútu, 10 vnútorných kontaktných krúžkov a veľmi tichý motor - to je proste bomba, ktorá nepôjde odolať! Vo vnútri masturbátoru váš penis objíme neuveriteľný príjemný materiál TPE, ktorý verne napodobňuje ľudskú pokožku a ľahko sa zahreje na teplotu ľudského tela.
V prípade, že si chcete užiť párový sex na diaľku so svojou partnerkou, prepojte Kiiroo Onyx 2 s Kiiroo Pearl 2 cez bluetooth a prostredníctvom týchto hračiek vychutnajte erotiku v reálnom čase odkiaľkoľvek na svete. Ako bude vaša žena masturbovať s vibrátorom, presne tieto pohyby vy ucítite v útrobách masturbátora, do ktorého vložíte penis. Ak však máte radšej singel akcie, spárujte Onyx 2 so svojim obľúbeným interaktívnym erotickým videom, virtuálnou realitou alebo s 3D web kamerami. Na webových stránkach FeelMe.com je veľa takýchto interaktívnych videí a je samozrejme kompatibilný s Onyx 2.
Užívajte si erotické videa na vlastnej koži a buďte ich súčasťou.
Páni len si prosím dajte pozor, masturbátor nie je vodeodolný.

A teraz vy, dámy. V sade Kiiroo ONYX Pearl Couple Set je pre vás prichystaný vodotesný vibrátor s úžasne hebkým silikónovým povrchom. Disponuje 5 programami vibrácií. Tvarom cieli na bod G a dokonca vie počúvať reči vašej mušličky a jej potrebám. Následne vás dostane do orgasmického neba svojou stimuláciou a podpichovaním. Je len na vás, či si prajete sex so svojím mužom - potom si stačí vibrátor spárovať s Kiiroo Onyx 2. Pokiaľ si chcete užiť erotiku úplne inak - virtuálne, napriek tomu však celkom reálne, synchronizujte svojho pomocníka s interaktívnymi materiálmi na FeelMe.com v 2D, 3D či VR a vdýchnite život svojim túžbam .

Obe pomôcky zo sady Kiiroo ONYX Pearl Couple Set sú dobíjané pomocou USB kábla, ktorý je súčasťou balenia. Masturbátor je nabitý, počas 4 - 6 hodín, vibrátor za 2 hodiny. Obaja vám potom verne poslúžia približne 60 minút. Majú radi lubrikanty na vodnej báze a starostlivosť, ktorú im poskytne niektorý nami ponúkaných prípravkov pre údržbu erotických hračiek.

Použitie: vytiahnite Onyx 2 z krabice a cca 5 hodín nabíjajte. Po úplnom nabití je váš Onyx 2 pripravený. Na použitie s partnerom spustite počítač a uistite sa, že je aktivovaná funkcia Bluetooth. Potom zapnite Onyx 2 stlačením tlačidla blízkosti základne. Masturbátor automaticky vstúpi do režimu Bluetooth Partner a je pripravený prijímať signál. Ak chcete vstúpiť prvýkrát do automatického režimu, stlačte tlačidlo ešte raz a potom znovu pre vstup do automatického režimu. Masturbátor možno samozrejme používať aj manuálne.
Obe pomôcky je možné prepojiť s interaktívnym videom na stránkach FeelMe.com , kde po úvodnej registrácii budete vyzvaní pre potvrdenie e-mailovej adresy, potom na škárovanie konkrétnej pomôcky pomocou QR kódu a následne už môžete plne využívať možnosti virtuálneho sexu.

Prečo si vybrať sadu Kiiroo ONYX Pearl Couple Set:

  • set obsahuje masturbátor pre mužov a vibrátor pre ženy pre jedinečné interaktívne spojenie
  • vďaka bluetooth sa prepojíte s partnerom či partnerkou na ľubovoľnú diaľku
  • pomôcky pre sex budúcnosti
  • masturbátor klasicky nevibruje, ale intenzívne a prirodzene masíruje penis podľa pohybov partnerky
  • vodotesný 5-stupňový vibrátor dokáže rozpoznať pocity ženy a prispôsobiť sa im
  • možnosť prežitia erotiky a sexu po prihlásení na webovej stránke FeelMe.com
  • nabíjanie USB káblom, ktorý je súčasťou balenia
  • skvelý darček pre pár

Parametre:


Farba: čierna, fialová
Materiál: TPE materiál (masturbátor), ABS, 100% silikón (vibrátor)
Rozmery: vibrátor - celková dĺžka 19 cm, použiteľná dĺžka 14 cm, priemer 3,6 - 4,2 cm, masturbátor - celková dĺžka 24,5 cm, vkladacia hĺbka 16,5 cm, priemer 3,3 cm
Vibrácie: áno (vibrátor)
Vodeodolnosť: nie (masturbátor), áno (vibrátor)
Pohon: Li-on batéria
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre