Bude sa vajíčko SVAKOM kotúľať aj k vám? 💋 DARČEK k produktom SVAKOM nad 25 € práve teraz! 💋
Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Sada Kiiroo Onyx+ & Pearl 2 Couple Set

Sada Kiiroo Onyx+ & Pearl 2 Couple Set

Báječná sada dvoch interaktívnych hračiek pre ňu aj pre neho Kiiroo Onyx + & Pearl 2 Couple Set. Sólové aj párové hry- perfektné napríklad pre vzťahy na diaľku.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Dámy a páni. Čaká vás situácia odlúčenia na dlhšiu dobu a priali by ste si zostať aspoň trochu nablízku? Alebo sa doma oddávate vzrušujúcim hrám spoločne a radi by ste si trochu okorenili váš milostný život? Či už z akéhokoľvek dôvodu, rozhodne vyskúšajte túto fantastickú sadu Kiiroo Onyx + & Pearl 2 Couple Set a budete si vychutnávať milostné okamihy odkiaľkoľvek na svete. Dve interaktívne hračky nabúchané technológiami a funkciami pre sólové i párové akcie, vrátane vzrušujúcich hrátok pre vzťahy na diaľku. Predstavme si tieto pomôcky trochu bližšie.

Kiiroo Onyx + je moderný masturbátor, ktorý je zložený z tela z odolného ABS plastu a vnútorným rukávom z realistického materiálu TPE. Vo svojom vnútri skrýva 10 krúžkov z malých perličiek, ktoré cestujú hore a dole, aby vám spôsobili tie najkrajšie intímne momenty. 5 rôznych stupňov masturbácie a 5 stupňov rýchlosti, tichý chod, manuálny aj automatický režim, mobilné aplikácie, možnosť pripojenia videí, hier a VR reality a hlavne prepojenie s ostatnými pomôckami značky Kiiroo, to je len zlomok toho, akú vášeň vo vás dokáže prebudiť. Nabíja sa pomocou priloženého USB kábla. Podrobnejšie informácie a návod na používanie nájdete tu.

Kiiroo Pearl 2 je jedinečný vibrátor z úžasne hebkého a zamatovo jemného silikónu. Disponuje 5 silnými vibračnými a pulzačnými režimami. Hneď prvý režim vás dostane, pretože reaguje presne na vašu túžbu. Akonáhle ho zasuniete, spustí vášnivé brnenie, ktoré si ihneď zamilujete. Ak ho vyberiete, vibrácie ustanú. Samozrejmosťou je vodotesné prevedenie a nabíjanie cez priložený USB kábel. Môžete ho prepojiť s mobilnou aplikáciou, funguje s interaktívnymi videami, hrami a VR realitou a perfektné je tiež prepojenie s ostatnými pomôckami značky Kiiroo, aby ste zostali v spojení so svojím milencom z akéhokoľvek kúta sveta. Podrobnejšie informácie a návod na používanie nájdete tu.

Údržba nie je náročná a zvládne ju naozaj každý. Stačí vložku masturbátora vytiahnuť, obrátiť naruby a umyť vlažnou vodou. Vibrátor opláchnite tiež pod teplou vodou. Vyvarujte sa použitia mydla, ktoré môže hračky poškodiť. Rovnako tak odporúčame použitie výhradne lubrikantov na báze vody. Celú našu ponuku nájdete tu. Po úplnom vysušení môžete návlek masturbátora občas poprášiť púdrom pre masturbátory alebo kukuričným škrobom. To by ste mali urobiť aj v prípade, že nebudete masturbátor dlhšiu dobu používať. Vráti vám to dlhšou životnosťou. Odporúčame taktiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať sadu Kiiroo Onyx + & Pearl 2 Couple Set:

  • perfektný set pre páry podstupujúce odlúčenie
  • obe pomôcky sa dajú použiť aj samostatne
  • prepojenia medzi sebou alebo s telefónom pre ľahšie ovládanie
  • interaktívne správanie s videami a hrami či virtuálnou realitou
  • veľmi kvalitné zdravotne nezávadné materiály
  • 5 stupňov a 5 intenzít imitácie masturbácie guľôčkovými krúžkami pri masturbátore
  • moderné dotykové ovládanie
  • 5 režimov vibrácií a pulzovania vibrátora
  • vodotesné prevedenie vibrátora pre mokré hry
  • obe pomôcky sú dobíjacie pomocou priložených USB káblov
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna, ružová, strieborná
Materiál: masturbátor TPE materiál, ABS plast, vibrátor silikón, ABS plast
Rozmery: masturbátor - celková dĺžka 26,2 cm, vkladacia dĺžka 16,5 cm, priemer masturbátora 8,9 cm, vnútorný priemer tunela 4,9 cm, priemer návleku roztiahnuteľný, vibrátor - celková dĺžka 19 cm, použiteľná dĺžka 14 cm, priemer 3,6 - 4,2 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: vibrátor áno, masturbátor nie
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre