Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Sada Kvitok Z LÁSKY Afrodiziakálny darčekový set

Sada Kvitok Z LÁSKY Afrodiziakálny darčekový set

Prírodná kozmetika prvotriednej vegánskej kvality podporí romantický večer a poskytne dokonalú starostlivosť o telo. Krém, masážny olej a sviečka.
Výpredaj
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Páni a dámy, doprajte svojmu partnerovi luxusný romantický večer, ktorý podporí vaše zmysly a dopraje pocit výnimočnosti. Objavte silu prírody a kúzlo jej fascinujúcich účinkov. Vychutnajte si unikátnu prírodnú kozmetiku značky Kvitok, ktorá je z láskou a nehou vyrábaná na Slovensku. Podľa filozofie tejto rodinnej firmy si zakladá na prvotriednej kvalite, jednoduchom a transparentnom zložení vybraných ingrediencií, poctivosti, úprimnosti a v konečnom dôsledku aj na spokojnosti zákazníkov, ktorí tejto značke dôverujú. Spoznajte aj vy jedinečný efekt výťažkov z bylín a rastlín, ktorý sa nenachádza len na krásnych obaloch, ale predovšetkým vo vnútri produktov, ktoré dodajú vášmu telu a pokožke neuveriteľný zdravotný efekt. Recepty pochádzajú nielen z prastarých ľudových liečiteľských kníh, ale sú prepojené so skutočnou vedeckou prácou a poznatkami. Ku všetkému značka Kvitok používa výhradne vegánske zložky bez parfumov, umelých farbív a konzervantov a tiež dbá na ochranu životného prostredia, takže sú všetky obaly recyklovateľné a znižujú tak negatívnu stopu na našej planéte.

Predstavujeme vám výnimočnú sadu Kvitok Z LÁSKY v exkluzívnom darčekovom balení, ktorý poteší ženy aj mužov každého veku a dopraje vám nezabudnuteľné prežitie intímnych okamihov. Všetky výrobky spájajú dve skutočnosti. Omamná vôňa korenistého zázvoru s ľahkým dotykom kvetinových tónov harmančeka a Geránie v kombinácii s afrodiziakálnymi účinkami povzbudí vaše zmysly a ponúkne vám iskrivú a horúcu atmosféru.
Dámy, doprajte svojmu telu po uvoľňujúcom kúpeli nezabudnuteľnú starostlivosť a použite tento vymazlený šľahaný telový krém, ktorý vaše telo povznesie na obláčik úžasnej pohody. Jedinečný kokteil mandľového a avokádového oleja a bambuckého masla v tej najvyššej kvalite pomôže zvláčniť vašu pokožku, pomáha proti popraskanej a suchej koži a zmäkčuje stvrdnutie pokožky na lakťoch a chodidlách. Tiež účinne pomáha napríklad s elasticitou pokožky rastúceho bruška pri tehotenstve. Má skutočne nadýchanú konzistenciu, ktorá sa perfektne nanáša, rozotiera a vstrebáva. Vitamín E potom spomaľuje známky starnutia. Vďaka bohatému obsahu esenciálnych olejov táto aromaterapia pôsobí proti depresiám, uvoľňuje, upokojuje a prinesie vám pohodu.

Vezmite partnera za ruku a uneste ho do spálne, kde vytiahnete eso z rukáva. Praktická fľaštička s rozprašovačom ukrýva tajomstvo pravej erotiky. Afrodiziakálny masážny olej prevonia vaše predstavy pôvabnou a zvodnou vôňou a spríjemní vaše intímne chvíľky vo dvojici. Jeho hodvábne jemná konzistencia sa perfektne rozotiera, nepôsobí mastne a skvele hydratuje pokožku, ktorú zanechá jemnú a vláčnu. Je ideálny pre suchú a tvrdú pokožku, ktorú zmäkčuje a vďaka mandľovému, slnečnicovému a ricínovému oleju sa o ňu stará a vyživuje ju. Aromaterapia v kombinácii s uvoľňujúcou masážou tak pohladí na tele aj na duši a nebude narušovať vaše psychické rozpoloženie.

V neposlednom rade nakopnite romantiku vzrušujúcim prítmím plápolajúceho plamienka teplého svetla. Masážna sviečka naladí tajomnosť a nažhaví vašu túžbu na maximum. Je tvorená sójovým voskom, ktorý sa taví na nízke teploty, takže nespáli pokožku. Naopak len príjemne prehreje, pretože sa sviečka po rozkúrení okamžite premení na teplú masážnu emulziu, ktorú môžete použiť rovno na telo vášho partnera. Môžete tak spojiť príjemné s užitočným a vychutnať si nespútanú a intenzívnu predohru.
Doprajte si skvelú a dych vyrážajúcu ozdravnú kôru, ktorá sa zasadí o vašu neskrotnú vášeň. Znovu prepojte svoje telo s rýdzou prírodou a hlavne ...rozkvitnite do krásy...

Prečo si vybrať sadu Kvitok Z LÁSKY:

  • unikátna luxusná kozmetika slovenskej výroby pochádzajúca z čistej prírody a vedeckých poznatkov
  • sada vhodná pre ženy aj mužov v každom veku poteší telo i myseľ
  • jedinečné zloženie vybraných vegánskych ingrediencií prvotriednej kvality
  • obsah vzácnych olejov a liečivých éterických olejov šetrne čistí a stará sa o pokožku
  • očarujúce afrodiziakálne účinky vďaka korenistej vôni zázvoru s ľahkým dotykom kvetov pozitívne pôsobia na psychiku
  • bez umelých farbív a konzervantov
  • perfektne hydratuje pokožku a poskytuje jej vláčnosť
  • nevysušuje ani nepôsobí mastne
  • postará sa o príjemné romantické momenty plné vášne

Parametre:


Farba: biela
Vôňa: kvetinová, korenená
Obsah: krém 60 ml, olej 50 ml, sviečka 30 g
Zloženie: telový krém - Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Persea Gratissima Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil, Pelargónium Graveolens Oil, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Pinus Officinale Root Oil, Tocopherol, Limonene, Linalool, Citral, Citronellol, Geraniol, Masážny olej - Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Anthemis Nobili , Pelargonium Graveolens Oil, Citrus Aurantium Bergamia Oil, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Zingiber Officinale Root Oil, Tocopherol, Limonene, Linalool, masážna sviečka - Hydrogenated Soybean Oil, An , Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Zingiber Officinale Root Oil,
* prirodzene sa vyskytujúce v siliciach
Parametre