Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Sada na posilnenie panvového dna Y.Love ADEM 2v1

Sada na posilnenie panvového dna Y.Love ADEM 2v1

Silikónová sada vaginálnych činiek a vibračných guľôčok Y.Love ADEM na tréning svalov panvového dna. Zábavné a zdravé cvičenie zlepší váš sexuálny život.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Podporte svoje zdravie tým najzmyselnejším a zábavným spôsobom a doprajte vášmu telu výnimočnú starostlivosť. Skvalitníte tiež svoje aj partnerove intímne zážitky, čo povedie k rozkvitnutiu vášho vzťahu. Táto luxusná sada Y.Love ADEM vám pomôže posilniť svaly panvového dna a prinesie vám jedinečné zážitky plné vášne.
Ochabnuté svalstvo panvového dna môže spôsobovať zlú funkciu orgánov, bolesť chrbta a hlavy, predčasnú inkontinenciu alebo aj poruchy spánku. Najčastejšie sa jedná o ženy po pôrode, avšak táto skutočnosť nie je podmienkou. Posilňovať ich môžete preventívne aj pred pôrodom. Získate tým pevnejší postoj a kontrolu nad svojimi vaginálnymi svalmi, vďaka ktorým si obaja vychutnáte svoje intímne chvíle oveľa intenzívnejšie. Jednou z možností sú činky, ktoré stojí za to vyskúšať.
Tri elegantné oválne vajíčka vyrobené z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu sú bezpečné pre ľudskú pokožku a pohladia vaše partie s neuveriteľnou nežnosťou. Majú decentné drážky na povrchu a mäkké ploché flexibilné manipulačné pútko pre pohodlné vytiahnutie. Ku všetkému sa diskrétne skryjú v nohavičkách, takže môžete bez prezradenia cvičiť aj mimo domova. Farebne odstupňované činky s hmotnosťou 44 g, 70 g a 108 g sú určené mierne pokročilým užívateľkám. Prvé dve činky vnútri disponujú druhou menšou a ťažšou guľôčkou, ktorá pri pohybe naráža do stien, čím vytvára prirodzenú vibráciu, ktorá ešte viac podvedome aktivuje svaly panvového dna a donúti ich pracovať. Takéto jemné chvenie vo vašej vagíne je absolútne tiché a nenápadné, môže byť neuveriteľne príjemné a vedie k jedinečným pocitom. Posledná najťažšia činka je úplne vyplnená vnútorným závažím.
Cieľom cvičenia je činku zaviesť do pošvy a udržať ju vnútri aspoň 15 minút. Akonáhle toho budete schopná aspoň týždeň, pridajte na váhe. Odporúčané sú tiež Kegelove cviky, ktoré váš tréning ešte zefektívnia. Cvičiť môžete kedykoľvek a kdekoľvek vám napadne. Doma v súkromí, pri chôdzi na prechádzke, pri behu či športe a dokonca vďaka vodotesnému prevedeniu aj v bazéne. To nepôjde hneď, avšak nezúfajte a vytrvajte. Výsledky sa určite čoskoro dostavia a vaše aj partnerove orgazmy toho budú dôkazom.
V krásnej krabičke nájdete aj vibračné guľôčky z hodvábneho silikónu, ktoré dodajú vášmu tréningu relaxačný a vzrušujúci nádych. Ich ohybná guľatá hlavička sa skvele prispôsobí vášmu vnútru. Aktívne vibrácie vďaka tichému a výkonnému motoru pracujú so svalmi a efektívne doplnia účinnosť činiek. Navyše vnútorné dráždenie rozpáli vašu túžbu a vytvorí mimoriadnu pikantnú atmosféru. Na výber máte 10 vibračných a pulzačných režimov, ktoré môžete ovládať tlačidlom na guľôčkách, či prostredníctvom diaľkového ovládača z odolného ABS plastu s dosahom až 15 metrov. Pre zaujímavejší adrenalínový variant dajte ovládač do ruky partnerovi a vyrazte na večernú prehliadku mesta. Uvidíte, ako ho to začne baviť. Guľôčky sú odolné voči striekajúcej vode a energiu doplníte pomocou priloženého USB kábla. Ovládač vodeodolný nie je a poháňa ho jedna CR 2032 batéria, ktorá je súčasťou balenia.
Prispejte k správnej funkcii vášho tela a vnímajte svoje aj partnerovo vyvrcholenie novým pohľadom.

Jednoduché ovládanie zvládne naozaj každý. Podržte tlačidlo power na dobu 2 sekúnd a vajíčko vás privíta rozsvietením LED diódy a zapne sa do pohotovostného režimu. Následnými krátkymi stlačeniami tlačidla zapnete a meníte jednotlivé rytmy vibrácií a pulzácií. Vypnete ich opätovným dlhým podržaním tlačidla power na dobu 2 sekúnd.
Na použitie s diaľkovým ovládačom uveďte guľôčky do pohotovostného režimu. Ovládač nijako nezapínate, teda krátkymi stlačeniami ihneď zapnete a meníte jeho vibračné rytmy. Podržaním tlačidla na ovládači na dobu 2 sekúnd pozastavíte vibrácie. Vypnúť guľôčky potom musíte jeho vlastným tlačidlom.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ich opláchnite pod vlažnou vodou a následne použite čistič erotických pomôcok, ktorý ich zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať sadu Y.Love ADEM:

  • erotická a zároveň aj zdravotná pomôcka predovšetkým pre mierne pokročilých
  • vaginálne činky a vibračné guľôčky s diaľkovým ovládaním v jednom balení
  • veľmi elegantný dizajn a prispôsobivý tvar
  • kvalitný zamatovo hebký a hodvábne jemný silikón
  • prirodzené a aktívne vibrácie pre perfektný tréning svalov panvového dna
  • mäkké, flexibilné manipulačné pútka pre vaše pohodlie
  • vodotesné činky a vodeodolné guľôčky na nerušené cvičenie v sprche či v bazéne
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjacie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová, fialová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka činiek 13 cm, použiteľná dĺžka činiek 5 cm, priemer činiek 3,2 cm, hmotnosť činiek 44 g, 70 g a 108 g, celková dĺžka vajíčka 18 cm, použiteľná dĺžka guľôčok 9,7 cm, priemer 3,5 cm, hmotnosť 60 g
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria, 1 x CR 2032 batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Typ:
Prevedenie:
Pohon:
Li-ion baterie, (1 x CR 2032 ovladač) 
Nabíjanie:
Materiál:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Použiteľná dĺžka:
0,00 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka činiek 13 cm, použiteľná dĺžka činiek 5 cm, priemer činiek 3,2 cm, váha činiek 44 g, 70 g a 108 g, celková dĺžka guličiek 18 cm, použiteľná dĺžka 9,7 cm, priemer 3,5 cm, váha 60 g