Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Sada vaginálnych činiek Y.Love CINDY

Sada vaginálnych činiek Y.Love CINDY

Katalóg: YL005
Farebná hravá päťdielna sada silikónových vaginálnych činiek Y.Love CINDY pre tréning svalov panvového dna. Zdraviu prospešné cvičenie zlepší váš sexuálny život
Všetky recenzie (1)
37.40 €
Nie je na sklade
Sledovať dostupnost
Opis tovaru

Buďte zdravá a spokojná vo všetkých ohľadoch vášho života. Ženské telo je ovplyvnené panvovým dnom viac, než možno tušíte. Vaginálne činky Y.Love CINDY v päťdielnej sade vám pomôžu posilniť svaly a tým predísť mnohým problémom. Čerešničkou na torte bude pre vás aj vášho partnera zlepšenie sexuálneho zážitku. To už stojí za zmienku.
Ochabnuté svalstvo panvového dna môže spôsobovať zlú funkciu orgánov, bolesť chrbta a hlavy, predčasnú inkontinenciu alebo aj poruchy spánku. Najčastejšie sa jedná o ženy po pôrode, avšak táto skutočnosť nie je podmienkou. Posilňovať ich môžete preventívne aj pred pôrodom. Získate tým pevnejší postoj a kontrolu nad svojimi vaginálnymi svalmi, vďaka ktorým si obaja vychutnáte svoje intímne chvíle oveľa intenzívnejšie. Jednou z možností sú činky, ktoré stojí za to vyskúšať.
Tieto činky v unikátnom dizajne sú farebne odstupňované podľa váhy. Vyberať môžete z 38 g, 48 g, 58 g, 78 g a 116 g. Sú teda ideálne pre začiatočníčky a postupné prepracovanie sa k najťažšej váhe. Všetky sú vyrobené z ultra hebkého zamatového silikónu tak hodvábneho na dotyk, že si ich ihneď zamilujete. Oválny tvar s úzkou špičkou uľahčuje vkladanie do pošvy a perfektne sedí na mieste. Na svojom povrchu má jemnú drážku. Mäkké flexibilné pútko so zosilneným zakončením potom napomôže vybratiu a navyše sa diskrétne skryje v nohavičkách. Prvé štyri činky vnútri disponujú druhou menšou a ťažšou guľôčkou, ktorá pri pohybe naráža do stien, čím vytvára prirodzenú vibráciu, ktorá ešte viac podvedome aktivuje svaly panvového dna a donúti ich pracovať. Takéto jemné chvenie vo vašej vagíne je absolútne tiché a nenápadné, môže byť neuveriteľne príjemné a vedie k jedinečným pocitom. Posledná najťažšia činka je potom úplne vyplnená vnútorným závažím.
Cieľom cvičenia je činku zaviesť do pošvy a udržať ju vnútri aspoň 15 minút. Akonáhle toho budete schopná aspoň týždeň, pridajte na váhe. Odporúčané sú tiež Kegelove cviky, ktoré váš tréning ešte zefektívnia. Cvičiť môžete kedykoľvek a kdekoľvek vám napadne. Doma v súkromí, pri chôdzi na prechádzke, pri behu či športe a dokonca vďaka vodotesnému prevedeniu aj v bazéne. To nepôjde hneď, avšak nezúfajte a vytrvajte. Výsledky sa určite čoskoro dostavia a vaše aj partnerove orgazmy toho budú dôkazom.
V zdravom tele, zdravý duch a veľa spokojných momentov v posteli.


V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ich opláchnite pod vlažnou vodou a následne použite čistič erotických pomôcok, ktorý ich zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať sadu vaginálnych činiek Y.Love CINDY:

  • erotická a zároveň aj zdravotná pomôcka pre začiatočníkov i pokročilých
  • veľmi elegantný a hravý farebný dizajn
  • kvalitný zamatovo hebký a jemný silikón
  • ergonomický tvar sa perfektne prispôsobí a sadne
  • vnútorné pohyblivé závažie vytvára prirodzené vibrácie
  • mäkké flexibilné manipulačné pútka pre vaše pohodlie
  • vodotesné prevedenie pre nerušené cvičenie vo vani či v bazéne
  • jednoduchá údržba

Parametre:


Farba: rôzna
Materiál: silikón
Rozmery: celková dĺžka činiek 15 cm, použiteľná dĺžka činiek 5,5 cm, priemer činiek 3,4 cm, váha 38 g, 48 g, 58 g, 78 g a 116 g
Vibrácie: nie
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Recenzie (1)

Recenzie tovaru Sada vaginálnych činiek Y.Love CINDY (1)

ověřený zákazník
21.11.2022
Zatím je používám pár dní, ale za mě super
Priemerné hodnotenie
1 zákazník hodnotil produkt
100%zákazníkov odporúča produkt
Parametre
Parametre:
Typ:
Prevedenie:
Ovládanie:
Nabíjanie:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
15,00 cm
Použiteľná dĺžka:
5,50 cm
Priemer:
3,40 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka činiek 15 cm, použiteľná dĺžka činiek 5,5 cm, priemer činiek 3,4 cm, váha 38 g, 48 g, 58 g, 78 g a 116 g 
Články
Produkt na dotaz
Vážený zákazník, pri naskladnení tovaru Vás budeme emailom informovať.
Tu prosím napíšte Váš email: