ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Šaty Noir HANDMADE F308 Dreamer čierne

Šaty Noir HANDMADE F308 Dreamer čierne

Výnimočne zvodné a elegantné krátké šaty z neuveritežne pružnej a pevnej imitácie kože. Vožná sukňa dopraje vožnos pohybu a priliehavý vrch bez ramienok vytvaruje boky a telo. Dokonalý design vhodný pre romantické rande aj pre BDSM dobrodružstvo. Predný funkčný zips rýchlo odhalí vaše prednosti.
Doprava zadarmo
57.60 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • luxusná vysoko pružná a zároveň pevná imitácia kože
  • príažlivý matný vzhžad bude vhodný tiež pre BDSM hrátky
  • perfektne sa prispôsobia telu a vyzdvihnú sexy krivky
  • šaty bez ramienok s vožnou sukňou doprajú vožnos pohybu a komfort pri nosení
  • funkčný predný zips vytvorí zvodný výstrih či rýchlo sprístupní vaše prednosti

Popis produktu:

Či už idete na horúce rande vo dvojici, chcete prekvapi partnera doma či ste milovníci BDSM dobrodružstva, rozhodne nielen vám tieto maximálne atraktívne krátke šaty vykúzlia úsmev na tvári. S každým detailom objavíte neuveritežný pôvab, zmyselnú eleganciu aj sebavedomý sex-appeal. Staňte sa obdivovanou ženou, ktorá vie čo chce a dokáže to da najavo.

Materiál a vzhžad:

Tieto neodolatežné šaty v exkluzívnom sexy čiernom designe sú ušité z imitácie kože, ktorá vyniká jedinečnou pružnosou, takže sa perfektne prispôsobí vašim krivkám a vyzdvihne krásu vášho tela. Vysoko kvalitné spracovanie matného charakteru ponúkne odolný a pevný materiál, ktorý je vežmi pohodlný na nosenie. Krátka sukňa vám dopraje komfort a vožnos pohybu, zatiažčo priliehavý vrch v štýle korzetu podporí krásu vašich bokov aj bruška a priláka pohžady plné túžby. Naviac sú šaty bez ramienok, čím získa vaša polovička odhalený priestor ramien pre horúce bozky. Šaty prekvapia predným funkčným zipsom, ktorý vytvorí hlboký výstrih, či môžete rýchlo sprístupni vaše prednosti.
DÔLEŽITÉ: pre Noir HANDMADE existuje samostatná tabužka vežkostí!

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Materiálové zloženie:
76% polyester, 24% elastan 
Články