ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Šaty Noir HANDMADE F310 Sublime čierne

Šaty Noir HANDMADE F310 Sublime čierne

Zmyselné, príažlivé a maximálne zvodné. Šaty s dlhými rukávmi z neuveritežne pružnej a pevnej imitácie kože v kombinácii s jemným tylom ozdobeným kvetinovými motívmi. Pôvabný rozparok na chrbte a dĺžka ku kolenám ponúkne jedinečný sexy design vhodný na sebavedomé rande aj pre BDSM priaznivcov.
Doprava zadarmo
57.60 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • luxusná vysoko pružná a zároveň pevná imitácia kože
  • hodvábne jemný priesvitný tyl ozdobený kvetinovými motívmi
  • príažlivý matný vzhžad bude vhodný tiež pre BDSM hrátky
  • perfektne sa prispôsobia telu a vyzdvihnú sexy krivky
  • elegantný rozparok na chrbte a dlhé rukávy podporia zmyselnos okamihu
  • dlhšia priliehavá sukňa ku kolenám ideálna pre tajomné sexy rande

Popis produktu:

Chcete sa cíti ako jediná žena na svete, na ktorej budú spočíva pohžady doslova všetkých? Potom si na svoju schôdzku nezabudnite vzia tieto atraktívne a magneticky príažlivé sexy šaty, ktoré zvýšia vaše sebavedomie, prebudia prirodzený sex-appeal a naladia zvodnú atmosféru. Každý detail je špeciálne navrhnutý, aby nekompromisne podčiarkol vašu zmyselnos. Sú ideálne pre tajomné rande a úsmev na tvári vykúzlia aj BDSM priaznivcom.

Materiál a vzhžad:

Tieto exkluzívne šaty v úplnom elegantnom designe čiernej farby sú ušité z imitácie kože, ktorá vyniká jedinečnou pružnosou, takže sa perfektne prispôsobí vašim krivkám a vyzdvihne krásu vášho tela. Vysoko kvalitné spracovanie matného charakteru ponúkne odolný a pevný materiál, ktorý je vežmi pohodlný na nosenie. V kombinácii so zamatovo jemným tylom tvoria výnimočnú harmóniu. Je priesvitný a ozdobený skvostnými kvetinovými akcentami. Majú malý golierik, dlhé rukávy a z prednej strany ponúknu vzhžad zvýrazňujúci vaše prednosti. Zozadu potom prekvapia zapínaním na rad háčikov, ktoré následne prechádzajú k pôvabnému rozparku a zapínaniu na dlhší zips. Priliehavá sukňa ku kolenám vyzdvihne krásu zadočku a podporí krivky vašich bokov.
DÔLEŽITÉ: pre Noir HANDMADE existuje samostatná tabužka vežkostí!

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Články