Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
SAYU Menštruačné nohavičky Čierne s transparentnými bokmi

SAYU Menštruačné nohavičky Čierne s transparentnými bokmi

Nohavičky vysokého strihu s transparentnými bočnými panelmi z pružnej sieťoviny. Funkčná vložka je na prednej a zadnej strane šitá do oblúčika.
Vyberte si veľkosť:
35.50 €
Opis tovaru

Čierne nohavičky vysokého strihu s transparentnými bočnými panelmi z pružnej sieťoviny. Nohavičky jemne vykrojené. Funkčná vložka je na prednej a zadnej strane šitá do oblúčika. Vnútorná časť, ktorá je v kontakte s pokožkou, je z najjemnejšej merino vlny pre pocit sucha a má antibakteriálny účinok. Savá vrstva je z bambusového froté vysokej gramáže. Nepriepustná membrána na spodnej strane funkčnej vložky.

ZLOŽENIE
Vnútorné vrstvy:
1) 100% merino vlna
krajina výroby: Česká republika
certifikát OEKO-TEX štandard 100 II. trieda

2) 85% bambusová viskóza, 15% polyester
krajina výroby: Česká republika
certifikát OEKO-TEX štandard 100 I. trieda

3) 100% polyuretán
krajina výroby: Česká republika

Vonkajšie vrstvy:
1) 72 % polyamid, 28 % elastan
krajina výroby: Taliansko
certifikát OEKO-TEX štandard 100 II. trieda

2) 100% polyester
krajina výroby: Taliansko
certifikát OEKO-TEX štandard 100 II. trieda

STAROSTLIVOSŤ
Než začnete nohavičky používať, vyperte ich, je to nutné pre aktiváciu savosti nohavičiek. Odporúčame v práčke s teplotou 40 ° C s odstreďovaním 1000 otáčok. Dôležité je použitie tekutého pracieho prípravku určeného na pranie vlny. Na ochranu merina perte nohavičky v ochrannom vrecku na jemnú bielizeň. Nepoužívajte aviváž, nohavičky by neboli savé a mohla by sa poškodiť membrána.

Po použití vypláchnite nohavičky v studenej vode, prípadne si môžete pomôcť mydlom vhodným na vlnu (lanolínové, olivové či marseillské), v žiadnom prípade však neodporúčame kozmetické mydlo, žlčové či jadrové mydlo s jeleňom. Nohavičky v krokovej časti jemne šúchajte (nedrbte) a nežmýkajte, skôr vytlačujte, takto Vám merino zostane dlho hebké a nebude žmolkovať. Potom ich vyperte v práčke na 40 ° C a nechajte ich uschnúť naruby, nesušte však nohavičky priamo na kúreniu. Nohavičky môžete vyprať aj neskôr, len ich nechajte po ručnom vypláchnutí uschnúť naruby. Potom ich môžete vyprať s ostatnou bielizňou, kedy sa Vám to bude hodiť.

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Vlastnosti:
Balenie:
Farba:
Materiál:
[CZ:Vnitřní vrstvy: 1) 100 % merino vlna země výroby: Česká republika certifikát OEKO-TEX standard 100 II. třída 2) 85 % bambusová viskóza, 15 % polyester země výroby: Česká republika certifikát OEKO-TEX standard 100 I. třída 3) 100 % polyuretan země výroby: Česká republika Vnější vrstvy: 1) 72 % polyamid, 28 % elastan země výroby: Itálie certifikát OEKO-TEX standard 100 II. třída 2) 100 % polyester země výroby: Itálie certifikát OEKO-TEX standard 100 II. třída] [SK:Vnútorné vrstvy: 1) 100% merino vlna krajina výroby: Česká republika certifikát OEKO-TEX štandard 100 II. trieda 2) 85% bambusová viskóza, 15% polyester krajina výroby: Česká republika certifikát OEKO-TEX štandard 100 I. trieda 3) 100% polyuretán krajina výroby: Česká republika Vonkajšie vrstvy: 1) 72% polyamid, 28% elastan krajina výroby: Taliansko certifikát OEKO-TEX štandard 100 II. trieda 2) 100% polyester krajina výroby: Taliansko certifikát OEKO-TEX štandard 100 II. tried 
Články