ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Sprcha intímna CleanStream ALL IN ONE

Sprcha intímna CleanStream ALL IN ONE

Intímna sprcha ALL IN ONE obsahuje dve análne sprchy, balónik pre zásobu vody a sprchovú hadicu pre pripojenie ku kohútiku.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Pre niekoho to môže byť novinka, pre niekoho už bežná prax. Pokiaľ s análnym sexom začínate alebo ste už v tejto oblasti skúsený, vždy odporúčame správnu prípravu, ktorá vám pomôže užiť si tieto hry na maximum. Kúpte si túto intímnu sprchu CleanStream ALL IN ONE. Sada je vyrobená z hladkého PVC, ktorý sa dobre zavádza. Skladá sa zo 4 častí: kratšej a dlhšej análnej sprchy, mäkkého balónika pre zásobu vody a sprchovacej hadice. Vrchná časť oboch spŕch je zaoblená pre dobrú penetráciu, tá dlhšia je na začiatku rozšírená. Na konci nájdete skrutku, ktorú ľahko naskrutkujete ku sprchovacej hadici alebo k balóniku. Sprchovacia hadica je dlhá 2 metre a ľahko ju namontujete k bežným kohútikom. Sprcha je určená ženám aj mužom a použitý materiál je samozrejme vodotesný.
Pred samotnými radovánkami sa dobre pripravte a užite si svoje intímne chvíle naplno.

V prípade lubrikácie odporúčame gély na akejkoľvek báze. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ju opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ju zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať sprchu intímnu CleanStream ALL IN ONE:

  • hygienická súprava na prípravu pred análnym sexom
  • určená ženám i mužom
  • sada obsahuje dve análne sprchy, balónik a sprchovú hadicu
  • jednoduché pripojenie k vodovodnému kohútiku
  • vodotesné prevedenie
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna, strieborná
Materiál: PVC, kov
Rozmery: celková dĺžka spŕch 25 cm a 13 cm, použiteľná dĺžka 22,5 cm a 11 cm, maximálny priemer 3 cm, dĺžka sprchovej hadice 2 metre, objem balónika 250 ml
Vibrácie: nie
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej aj silikónovej báze
Parametre
Paremetre:
Pre koho:
Stimulácia:
Prevedenie:
Nabíjanie:
Materiál:
Vodeodolnosť:
Rozmery:
Priemer:
3,00 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka spŕch 25 cm a 13 cm, použiteľná dĺžka 22,5 cm a 11 cm, maximálny priemer 3 cm, dĺžka sprchovej hadice 2 metre, objem balónika 250 ml