Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Sprej podpásový pre mužov Below The Belt Grooming Fresh 75 ml

Sprej podpásový pre mužov Below The Belt Grooming Fresh 75 ml

Podpásový sprej Below The Belt Grooming Fresh 75 ml je v pánskej kozmetike prvou pomocou v oblasti intímnej hygieny. Instantná sprcha pre mužské partie.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Páni, už ste zažili situáciu, kedy ste nutne potrebovali sprchu a žiadna nebola po ruke? Máte sedavé zamestnanie a vaše podpalubie nemá dostatok priestoru a vzduchu? Vyskúšajte prevrat v pánskej kozmetike. Podobne ako suchý šampón, ako prvá pomoc je tento podpásový sprej pre mužov Below The Belt Grooming Fresh s obsahom 75 ml ideálny. V tejto oblasti nikto nevymyslel nič lepšie. Muži, ktorých trápi napríklad nadmerné potenie v rozkroku, riešili tento problém nie veľmi šťastne púdrom alebo dokonca klasickými dezodorantmi. S tým je teraz koniec. Či už ste v práci, na festivale, pod stanom, na túre alebo ste vášnivý cyklista, majte svoj sprej vždy po ruke. Jediné, čo musíte urobiť je, že aplikujete sprej na vaše intímne partie a necháte chvíľku zaschnúť. Hotovo! Extra rýchlo sa vstrebáva a zanecháva suchý a úžasne svieži pocit. Je dermatologicky testovaný, jemný k citlivej pokožke a obsahuje esenciálne oleje a vonia morom. Vaše nádobíčko bude mať tú najlepšiu starostlivosť.

Prečo si vybrať sprej podpásový pre mužov Below The Belt Grooming Fresh 75 ml:

  • instantná sprcha pre rýchle a jednoduché riešenie hygieny v intímnej oblasti
  • extra rýchle vstrebávanie a svieža morská vôňa
  • obsahuje esenciálne oleje a je citlivý k pokožke
  • dermatologicky testovaný

Parametre:


Farba: transparentná
Obsah: 75 ml
Zloženie: Aqua (Water), Alcohol Denat., Propylene Glycol, PEG-40 hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Betaín, Glycerín, Phenoxyethanol, Methyl lactate, Zinc PCA, Parfum (Fragrance), Disodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Linalool, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylproponial
Parametre