Milujeme nakupovanie 💋 ZĽAVA 10% s kódom "BDAY10" nad 20 € nebo ZĽAVA 20 % s kódom "BDAY20" nad 60 €
Partner of Notino
Stimulátor klitorisu LORA DICARLO Baci Premium Robotic Massager ružový

Stimulátor klitorisu LORA DICARLO Baci Premium Robotic Massager ružový

Luxusný stimulátor klitorisu LORA DICARLO Baci z hodvábneho lekárskeho silikónu a odolného ABS plastu. 10 intenzít bezdotykového dráždenia pomocou tlakových vĺn
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Ste pripravená na zbesilú a neodolateľnú jazdu vášho života? Ak nie, tak to rýchlo napravte a pripútajte sa, pretože tak intenzívny prelet intímnym svetom ste doteraz nezažila. Predstavujeme vám prémiový stimulátor klitorisu LORA DICARLO Baci v decentnej ružovej farbe. Toto fenomenálne zariadenie sa stane vaším miláčikom ihneď po rozbalení z exkluzívnej krabice. Predvedie vám tanec, ktorý vás odprevadí až na vrchol samotnej erotickej extázy. Bol navrhnutý tak, aby verne napodobnil ľudský kontakt. Kombinuje tak úžasný materiál a bezkonkurenčné moderné funkcie.
Je vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu prvotriednej lekárskej kvality, ktorý je zdravotne nezávadný a vhodný aj pre citlivú pokožku a z odolného ABS plastu. Dokonale hladký povrch je tak hodvábny na dotyk, že sa ho nebudete chcieť nikdy vzdať a pohladí vaše partie s neuveriteľnou nežnosťou. Priesvitná hygienická krytka bude navyše ideálna pre cestovanie či len preto, aby bol kedykoľvek po ruke vo vašej kabelke. Čo je teda na tomto stimulátore tak unikátneho?
Dráždenie klitorisu popísalo mnoho žien ako neoddeliteľnú súčasť hrátok, ktoré potrebujú na dosiahnutie vrcholu. Extrémne výkonný a napriek tomu tichý motor zaručene nechá vybuchnúť gejzír vášne vo vašom lone. Bezdotyková stimulácia klitorisu pomocou tlakových vĺn, to je presne to, čo vás čaká vďaka výnimočnej technológii AirFlow. S Baci zažijete taký ohňostroj, že vaše stonanie bude počuť na míle ďaleko. Imituje totiž orálne sanie, čo znamená, že hubička citlivo nasáva a zase vypúšťa klitoris obyčajným vzduchom bez jediného priameho dotyku. Celkovo máte na výber pre svoje vyvrcholenie 10 intenzít sily tlakovej pulzácie. Stačí priložiť oválnu hubičku na klitoris a nechať sa unášať. Navyše tvar okolo hubičky s jemnými črtami obopne celú vagínu a poskytne skutočne hlboké brnenie v celom jej priestore. Fantastické!
Vyskúšajte ho aj v spojení s teplou vodou, kedy môžu byť prežitky ešte viac vzrušujúce. To vám dovolí jeho plná vodotesnosť. Akonáhle mu dôjde energia, pripojte ho ľahko k priloženému magnetickému USB káblu a onedlho vám bude opäť na celú hodinu k službám. Po vychladnutí emócií ho uložíte v saténovom vrecúšku.
Oddajte sa pôvabným podtlakovým vlnám a zistite, ako málo stačí ku konečnému vykriknutiu.

Jednoduché ovládanie vás neprekvapí, nech už ste kdekoľvek. Podržte vrchné tlačidlo s logom po dobu 3 sekúnd, čím ho zapnete a uvediete do pohotovostného režimu. Stimulátor vás privíta rozblikaním LED diódy. Krátkym stlačením tlačidla + v spodnej časti zapnete a meníte jednotlivé intenzity tlakových vĺn. Krátkymi stlačeniami tlačidla - intenzitu uberáte až do pozastavenia pulzácií. Stimulátor vypnete dlhým podržaním vrchného tlačidla s logom po dobu 2 sekúnd.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať stimulátor klitorisu LORA DICARLO Baci:

  • luxusná erotická pomôcka pre tie najdokonalejšie intímne prežitky
  • vyrobené zo zamatového lekárskeho silikónu prvotriednej kvality a odolného ABS plastu
  • úžasne hladký a hodvábny povrch príjemný na dotyk
  • unikátna technológia AirFlow ponúkne bezkontaktnú stimuláciu klitorisu pomocou tlakových vĺn
  • výkonný motor s tichým chodom a 10 intenzitami vzduchových pulzácií
  • hygienická krytka ho uschová v bezpečí na cestách
  • vodotesné prevedenie pre mokré hrátky v sprche alebo vo vani
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: ružová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka stimulátora 8,8 cm, šírka 7,2 cm, hĺbka 6,4 cm, vnútorný rozmer hubičky 1,5 cm x 1,9 cm
Vibrácie: nie
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre