ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Stimulátor klitorisu LORA DICARLO Filare petrolejový

Stimulátor klitorisu LORA DICARLO Filare petrolejový

Luxusný stimulátor klitorisu LORA DICARLO Filar z hodvábneho lekárskeho silikónu a ABS plastu. 10 intenzít dvoch rotujúcich guľôčok imitujúcich orálnu slasť.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Milujete orálne uspokojovanie a nie je práve po ruke nikto, kto by vypočul vaše túžby a tajné želania? Ešte že máte šuplíku vedľa postele tento báječný prémiový stimulátor klitorisu LORA DICARLO Filar v elegantnej petrolejovej farbe, ktorý je vždy pripravený nahradiť vrtiaci sa jazýček vášho partnera. Toto fenomenálne zariadenie sa stane vaším miláčikom ihneď po rozbalení z exkluzívnej krabice. Bol navrhnutý tak, aby verne napodobnil ľudský kontakt. Nadčasový dizajn, pôvabné krivky, úžasný materiál a moderné funkcie, ktoré splnia všetky vaše očakávania vás odprevadia až na vrchol samotnej erotickej extázy.
Je vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu prvotriednej lekárskej kvality, ktorý je zdravotne nezávadný a vhodný aj pre citlivú pokožku a z odolného ABS plastu. Dokonale hladký povrch je tak hodvábny na dotyk, že sa ho nebudete chcieť nikdy vzdať a pohladí vaše partie s neuveriteľnou nežnosťou. Skvele sa drží v ruke a má rovné dno, preto sa bude na nočnom stolíku parádne vynímať. Nikto však nespozná, že ide o intímne záležitosti. Čo je teda na tomto stimulátore tak unikátneho?
Dráždenie klitorisu popísalo mnoho žien ako neoddeliteľnú súčasť hrátok, ktoré potrebujú na dosiahnutie vrcholu. Extrémne výkonný a napriek tomu tichý motor zaručene nechá vybuchnúť gejzír vášne vo vašom lone. Imitácia orálneho sexu v podobe dvoch rotujúcich guľôčok pod mäkkým miestom v silikónu vás rozhodne nenechá chladnou. Celkovo máte na výber pre svoje vyvrcholenie 10 intenzít rýchlosti rotácie. Ku všetkému má 3 režimy otáčania a 2 polohy výšky guľôčok, čo znamená, že si vyvinutý tlak môžete nastaviť presne podľa svojich preferencií. Stačí ho priložiť na klitoris a nechať sa unášať napodobňovaním kmitajúceho jazýčku. Fantastické!
Vyskúšajte ho aj v spojení s teplou vodou, kedy môžu byť prežitky ešte viac vzrušujúce. To vám dovolí jeho plná vodotesnosť. Akonáhle mu dôjde energia, pripojte ho ľahko k priloženému magnetickému USB káblu. Po vychladnutí emócií ho uložíte v saténovom vrecúšku.
Oddajte sa pôvabným orálnym hrátkam aj keď ste doma úplne sama.

Jednoduché ovládanie vás nevyruší z vašich myšlienok. Podržte vrchné tlačidlo s logom po dobu 3 sekúnd, čím ho zapnete a uvediete do pohotovostného režimu. Stimulátor vás privíta rozblikaním LED diódy a nachystá rotačné guľôčky. Krátkym stlačením dlhšieho tlačidla v smere + v spodnej časti zapnete a meníte jednotlivú intenzitu rotácie. Krátkymi stlačeniami dlhšieho tlačidlá na strane - rýchlosť uberáte až do pozastavenia rotácie. Krátkym stlačením kratšieho tlačidla zmeníte polohu guličiek a zmeníte smer rotácie. Ďalším krátkym stlačením sa budú tieto dve výšky kombinovať. Vypnete ho dlhým podržaním vrchného tlačidla s logom po dobu 2 sekúnd.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať stimulátor klitorisu LORA DICARLO Filar:

  • luxusná erotická pomôcka pre tie najdokonalejšie intímne prežitky
  • elegantný a nenápadný dizajn ozdobí váš nočný stolík
  • vyrobené zo zamatového lekárskeho silikónu prvotriednej kvality a odolného ABS plastu
  • úžasne hladký a hodvábny povrch príjemný na dotyk
  • unikátna technológia dvoch rotujúcich guličiek napodobňuje orálnu stimuláciu
  • výkonný motor s tichým chodom a 10 intenzitami rýchlosti rotácie
  • 3 režimy otáčania pri dvoch polohách výšky guľôčok
  • vodotesné prevedenie pre mokré hrátky v sprche alebo vo vani
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého magnetického USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: petrolejová
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka stimulátora 9,2 cm, šírka 5,1 cm, hĺbka 5,7 cm, rozteč guľôčok 2 cm
Vibrácie: nie
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodotesnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Veľkosť:
Ovládanie:
Pohon:
Li-ion 
Napájanie:
Povrch:
Vlastnosti a funkcie:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
9,20 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka stimulátora 9,2 cm, šírka 5,1 cm, hĺbka 5,7 cm, rozstup guličiek 2 cm