ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Stimulátor prostaty LELO LOKI WAVE FEDERAL modrý

Stimulátor prostaty LELO LOKI WAVE FEDERAL modrý

Pánsky vodotesný silikónový vibrátor LELO LOKI WAVE FEDERAL pre masáž prostaty a hrádze.
Farba:
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Značka LELO je vždy zárukou luxusu a prvotriednej kvality. Vibrátor LELO LOKI WAVE FEDERAL je ďalším krásavcom z tejto rodiny. Jeho elegantné krivky, neskutočne silné vibrácie a pulzovania vzbudia vášeň a chuť po nekončiacich orgazmoch. U dam však nie, je určený mužom! Ergonomické zakrivenie padne tak akurát do ruky a tiež zaistí perfektné poškádlenie prostaty. Pohyby dopredu a dozadu váš bod P privedú do vesmíru rozkoše. Menší výstupok sa potom postará o perineum, čo je oblasť medzi análnym otvorom a semenníkmi. K výrobe LOKI bol použitý ultra jemný silikón, ktorý vždy uchváti svojou hebkosťou na dotyk. Dva silné motory diskrétne poháňajú 10 vibračných a pulzačných programov. Vibrátor navyše prekvapí funkciou pohybov kmitajúcich dopredu a dozadu. Ovládanie sa nachádza v spodnej časti rukoväte. Vodotesnosť je samozrejmosťou pre vaše sólo vodné hrátky. Modrého šikulu spoľahlivo dobije USB kábel, ktorý je súčasťou exkluzívneho darčekového balenia, rovnako ako vzorka lubrikantu a saténové vrecúško.
Páni, vibrátor LELO LOKI WAVE prostate MASSAGER FEDERAL blue je pripravený na mnoho zábavy vo vašej spoločnosti!

Jednoduché ovládanie vás bude baviť. Po vybratí vibrátora z krabičky bude automaticky v uzamknutom stave. Bezpečnostný zámok odomknete a kedykoľvek znova zamknete podržaním tlačidiel + a - po dobu 5 sekúnd. Uprostred ovládacieho panelu je prelisované okrúhle tlačidlo, ktorým vibrátor zapnete aj vypnete krátkym stlačením. Tlačidlá "+" a "-" regulujú intenzitu pulzácií, šípkami hore a dole potom volíte jednotlivé programy. Každá zmena v nastavení je oznámená blikajúcim podsvietením loga LELO.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať stimulátor prostaty LELO LOKI WAVE FEDERAL:

  • jedinečný pánsky vibrujúci stimulátor prostaty
  • okrem bodu P dráždi aj semenníky a hrádzu
  • 10 stimulačných režimov a funkcie pohybu dopredu a dozadu
  • vodotesné prevedenie
  • nabíjanie USB káblom
  • darčekové balenie
  • jednoduché ovládanie a údržba

Parametre:


Farba: modrá, biela
Materiál: silikón
Rozmery: celková dĺžka vibrátora 19 cm, použiteľná dĺžka análnej časti 9,5 cm, priemer 3,2 cm, dĺžka stimulátora 5,3 cm, priemer 3 cm
Vibrácie: áno
Vodotesnosť: áno
Pohon: Li-on batéria
Lubrikácia: lubrikanty na báze vody
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Stimulácia:
Typ:
Prevedenie:
Ovládanie:
Pohon:
Li-ion 
Napájanie:
Materiál:
Farba:
Vodeodolnosť:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
19,00 cm
Použiteľná dĺžka:
9,50 cm
Priemer:
3,20 cm
Podrobnejšie rozmery:
celková dĺžka vibrátora 19 cm, použiteľná dĺžka análnej časti 9,5 cm, priemer 3,2 cm, dĺžka stimulátora 5,3 cm, priemer 3 cm