Partner of Notino
Vežkonočné tradície inak ;)
ZźAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Súprava Leg Avenue Teddy, Lace Robe & Ribbon čierna

Súprava Leg Avenue Teddy, Lace Robe & Ribbon čierna

Jedinečná trojdielna súprava erotickej bielizne z hodvábne jemnej vyšívanej čipky, ideálna na horúce rande. Zmyselné body s integrovanými podväzkami, zodpovedajúci priesvitný župan s dlhými rukávmi a saténová stuha na zaviazanie v páse vykúzlia pikantnú romantickú atmosféru.
Farba:
Vežkos:
43.80 €
Opis tovaru

Prečo si vybra:

  • hodvábne jemná tkanina príjemná a pohodlná na nosenie
  • pružná a mäkká vyšívaná čipka s kvetinovými motívmi
  • vyzývavé body s podprsenkou bez kostíc a bez výplne
  • integrované podväzky okorenia vᚠvzhžad
  • zvodný strih a vzhžad táng vyzdvihne krásu zadočku
  • kratší sexy župan s dlhými rukávmi so saténovou stuhou

Popis produktu:

Chystáte sa na večerné prekvapenie a chcete by na vašom rande dokonale zvodná a maximálne zmyselná? Potom doplňte svoj šatník o túto skvostnú erotickú súpravu a premeňte sa na bohyňu, ktorá bude ma jeho fantáziu plne pod kontrolou. V tejto bielizni budete neodolatežná a zaistíte si partnerovu pozornos. Trojdielna súprava obsahuje fantastické body, župan s dlhými rukávmi a saténovú stuhu na zaviazanie v páse.

Materiál a vzhžad:

Celá súprava tajomne čiernej farby je ušitá z hodvábne jemnej tkaniny, ktorá je príjemná a pohodlná na nosenie. Vzor vyšívanej čipky s kvetinovými motívmi podporí romantickú atmosféru a priesvitný charakter zaručí magnetickú príažlivos. Body na tenkých nastavitežných ramienkach má podprsenku bez kostíc a bez výplne, ktorá dopraje vožnos a napriek tomu dodá sebavedomie krásnymi tvarmi vášho poprsia vďaka hlbokému výstrihu. Predný krajkový panel ozdobí bruško a odhalí boky. Zadný strih táng vyzdvihne krásu vášho zadočku a integrované podväzky s popruhmi okolo stehien dodajú celému modelu atraktívny šmrnc. Vožný župan s dlhými rukávmi a dĺžkou tak akurát k zadočku tajomne zahalí vaše krivky a rozvinie predstavivos vášho náprotivku. Saténovou stuhou ho možno zaviaza v páse.

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Materiálové zloženie:
100% nylon 
Články