ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Súprava nohavičiek Cottelli LINGERIE 3 ks čierna

Súprava nohavičiek Cottelli LINGERIE 3 ks čierna

Súprava troch zvodných nohavičiek z jemného tylu a pôvabnej čipky. Klasické nohavičky, minimalistické tangá a priesvitné nohavičky s otvoreným zadočkom.
Vyberte si vežkos:
14.60 €
Opis tovaru

Chcete svoj šatník obohati o nové kúsky? Využite príležitos a doplňte vašu spodnú bielizeň o tieto mimoriadne kúsky, ktoré podporia pikantnú zmyselnos a naladia zvodnú eleganciu. Fantastická sada nohavičiek Cottelli LINGERIE v sexi čiernom dizajne obsahuje tri rôzne druhy spodnej bielizne, takže vám dodá rozmanitos v rôznych zvodných situáciách.
Klasické nohavičky sú ušité z pôvabnej kvetinovej čipky, ktorá je pružná a pohodlná na nosenie. Priesvitný charakter navodí zvodnú atmosféru a malá saténová mašlička ozdobí bruško. Krásne v nich vynikne vᚠzadoček, ktorý sa stane neodolatežný a na zahryznutie. Druhé nohavičky v balení sú ušité z extrémne jemného zamatového tylu. Priesvitná sieovina nechá nahliadnu pod pokrievku, čím sa premeníte na atraktívnu dračicu. Príjemný strih okorení odhalený zadoček, ktorý bude kedykožvek pripravený na horúce dotyky a sladké bozky. Sú tiež vežmi pružné a skvele sa prispôsobia vašim krivkám. V neposlednom rade na vás čakajú minimalistické tangá, ktoré toho príliš nezakryjú. Diskrétne však budú pod šaty či sukňou. Predný panel majú z jemného hodvábneho tylu. Tenký prúžok v bokoch potom nadväzuje na zadnú čas. Vᚠzadoček v nich bude dokonalý a maximálne prístupný. Všetky nohavičky sa potom dajú rôzne kombinova takmer s akoukožvek bielizňou.
Nespokojte sa s obyčajnými nohavičkami a vyberte si rovno bohatú sadu, ktorá vám dá hneď tri rôzne možnosti pre vášnivé rande.

Prečo si vybra sadu nohavičiek Cottelli LINGERIE:

  • tri zvodné druhy erotickej bielizne pre ženy v rôznom dizajne
  • výnimočne pružný a zamatovo jemný tyl a pôvabná kvetinová čipka priesvitného charakteru
  • dokonalý sexy vzhžad podporí zmyselnú intímnu atmosféru
  • perfektne sa prispôsobia postave a sú extrémne pohodlné na nosenie
  • klasické nohavičky aj odhaleným zadočkom
  • minimalistické tangá sa skvele hodia pod šaty či sukňu
  • ponúkame vo vežkosti S, M, L a XL

Parametre:


Farba: čierna
Materiál: 90% polyamid, 10% elastan
Vežkos: S, M, L, XL
Recenzie (0)
Parametre
Články