ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZźAVY až 60 % ☔ Bude kvapka, alebo rovno prša?
Partner of Notino
Tangá BRACLI LONDON PANTY čierne

Tangá BRACLI LONDON PANTY čierne

Tangá z čipky Leavers a priehžadnej sieoviny s väčšími okami. Vysoký pás tvorený geometrickými saténovými elastickými prúžkami a báječné stimulačné perly.
Vyberte si vežkos:
Doprava zadarmo
93.60 €
Príslušenstvo
Opis tovaru

Dokážete si predstavi, že by vaša spodná bielizeň nedráždila iba vašu drahú polovičku, ale aj vás samotných? Unikátna značka luxusnej bielizne BRACLI spojila príjemné s užitočným a vyvinula dokonale elegantnú bielizeň, ktorá originálnym a jedinečným spôsobom stimuluje vaše citlivé intímne partie každučkým pohybom a to naprosto diskrétne. Rozviňte svoju fantáziu a nechajte svoje zážitky pohlti vás do doposiaž neobjavenej erotickej dimenzie plnej vášne.

Podporte narastajúcu túžbu nielen v spálni a obohate svoj šatník o tieto skvostné tangá BRACLI LONDON PANTY v tajomnej čiernej farbe. Obaja určite prepadnete tomu najzmyselnejšiemu pokušeniu. Nadchnú vás hneď na prvý pohžad a prinesú neodolatežnú atmosféru. Sú ušité z očarujúcej čipky Leavers, ktorá je mimoriadne pevná a odolná, napriek tomu je vežmi mäkká a teda aj pohodlná na nosenie. V kombinácii s jemnou priehžadnou sieovinou s väčšími očkami nechá nahliadnu pod pokrievku a magneticky pritiahne pozornos vášho partnera. Fantastický moderný strih obohatený o dvojité saténové prúžky zvýrazní boky a ich vysoký pás tvorený elastickým nastavitežným pásikom skvele ozdobí vaše bruško. Výrazne pružný materiál obopne vaše telo a skvele sa prispôsobí vašim krivkám. Vzadu nájdete ten najsametovejší tyl, ktorý vyzdvihne vᚠzadoček.
Ich výnimočnosou sú dvojité korálky z perál z Manacoru krémovej farby, ktoré vám ponúknu niečo nové a nevídané. Pevné gužôčky vedú od prednej časti až k zadnej, prižnú k vašim intímnym partiám, takže budú báječne stimulova okolie vagíny, klitoris aj análik každučkým krokom. Môžu dráždi erotogénne miesta aj pri dotyku a pohladení. Táto skutočnos je taká tichá, že si môžete vychutna vzrušujúce chvíle kedykožvek a kdekožvek a nebudete prezradená. Navyše vďaka dvojitému radu môžete cez takto vytvorený krúžok prejs aj s penisom, takže budú dráždi aj penis priamo pri sexe, čo vám dodáva neuveritežné nespútané možnosti bez nutnosti vyzliekania. Urobte si čas a mrknite na ďalšiu ponuku bielizne tejto úžasnej značky tu.
Oddajte sa pikantnému okamihu a využite svoju sexi bielizeň na zvádzanie i vlastné potešenie.

Prečo si vybra tangá BRACLI LONDON PANTY:

  • výnimočná erotická bielizeň v úplne nezamenitežnom originálnom dizajne
  • vežmi kvalitný materiál v kombinácii s imitáciou perál z Manacoru
  • moderný strih s vysokým pásom sa perfektne prispôsobí krivkám
  • pružná zamatová čipka Leavers v kombinácii s hodvábnou priehžadnou sieovinou s väčšími očkami
  • nastavitežný prúžok v páse s atraktívnymi dvojitými saténovými prúžkami v bokoch
  • dvojité pevné korálky stimulujú intímne oblasti pri dotyku či pohladení a každým pohybom
  • možno využi aj pri sexe bez nutnosti vyzliekania s dráždením penisu
  • krásne vyzdvihnú zadoček a dodajú mu šmrnc
  • ponúkame vo vežkosti S, M, L a PLUS

Parametre:


Farba: čierna, krémová, zlatá
Materiál: čipka 93% polyamid, 7% elastan, satén 78,5% polyamid, 21,5% elastan, tyl 82% polyamid, 18% elastan
Vežkos: S, M, L, PLUS

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Materiálové zloženie:
čipka 93% polyamid, 7% elastan, satén 78,5% polyamid, 21,5% elastan, tyl 82% polyamid, 18% elastan 
Články