Partner of Notino
Vežkonočné tradície inak ;)
ZźAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Tangá BRACLI MANHATTAN BRIEF čierne

Tangá BRACLI MANHATTAN BRIEF čierne

Elegantné tangá z hodvábnej talianskej čipky a priehžadného tylu so šperkom z perál. Jemne a diskrétne stimulujú vagínu a klitoris pri každom pohybe či dotyku.
Vyberte si vežkos:
Doprava zadarmo
85.30 €
Opis tovaru

Dokážete si predstavi, že by vaša spodná bielizeň nedráždila iba vašu drahú polovičku, ale aj vás samotnú? Unikátna značka luxusnej bielizne BRACLI spojila príjemné s užitočným a vyvinula dokonale elegantnú bielizeň, ktorá originálnym a jedinečným spôsobom stimuluje vaše citlivé intímne partie každučkým pohybom a to úplne diskrétne. Rozviňte svoju fantáziu a nechajte svoje zážitky pohlti vás do doposiaž neobjavenej erotickej dimenzie plnej vášne.

Obohate svoj šatník o skutočne exkluzívny model a vnímajte bielizeň inou dimenziou. Tieto skvostné tangá BRACLI MANHATTAN BRIEF v tajomnej čiernej farbe vás nadchnú hneď na prvý pohžad a prinesú vám nielen do spálne neodolatežnú túžbu. Očarujúca talianska čipka decentne zakrývajúca vaše partie je ušitá z tej najjemnejšej tkaniny v kombinácii so zamatovo hodvábnym tylom, ktorý je priehžadný a nechá nahliadnu pod pokrievku, čo magneticky pritiahne pozornos vášho partnera, ktorý sa nebude môc ubráni. Fantastický moderný strih zvýšeného pása vďaka širokým nohavičkám si na tele zamilujete. Výrazne pružný materiál obopne vaše krivky a skvele sa prispôsobí. Navyše sú vežmi pohodlné na nosenie. Tenké elastické prúžky sú prešívané striebornou niou Lurex, ktorá vytvára vyzývavé prvky a ozdobuje celý model.
Ich výnimočnosou sú však dvojité korálky z perál z Manacoru čiernej farby, ktoré vám ponúknu niečo nové a nevídané. Pevné gužôčky vedú od prednej časti až k zadnej, prižnú k vašim intímnym partiám, takže budú skvele stimulova okolie vagíny, klitoris aj análik každučkým krokom. Môžu dráždi erotogénne miesta aj pri dotyku aj pohladení. Táto skutočnos je taká tichá, že si môžete vychutna vzrušujúce chvíle kedykožvek a kdekožvek a nebudete prezradená. Navyše vďaka dvojitému radu môžete cez takto vytvorený krúžok prejs aj s penisom, takže budú dráždi aj penis priamo pri sexe, čo vám dodáva neuveritežné nespútané možnosti bez nutnosti vyzliekania. Urobte si čas a mrknite na ďalšiu ponuku bielizne tejto úžasnej značky tu.
Chcete sa cíti famózne a sexy? Nechajte vašu bielizeň porozpráva a premeni vás na atraktívnu zvodkyňu.

Prečo si vybra tangá BRACLI MANHATTAN BRIEF:

  • výnimočná erotická bielizeň v úplne elegantnom a originálnom dizajne
  • vežmi kvalitný materiál v kombinácii s perlami z Manacoru
  • pružná zamatová najjemnejšia talianska čipka v kombinácii s hodvábnym priehžadným tylom
  • prešívané prvky striebornou niou Lurex navodia vzrušujúcu atmosféru
  • tenké elastické prúžky a moderný strih so zvýšeným pásom sa perfektne prispôsobia krivkám
  • pevné dvojité korálky stimulujú intímne oblasti pri dotyku či pohladení a každým pohybom
  • budú dráždi aj penis pri sexe a nemusíte ich pritom vyzlieka
  • ideálne pre zmyselné prechádzky či vášnivé večery
  • ponúkame vo vežkosti S, M, L a PLUS

Parametre:


Farba: čierna
Materiál: čipka 81% polyamid, 19% elastan, lem 83,7% polyamid, 13,7% elastan, 2,6% lurex, tyl 88% polyamid, 12% elastan
Vežkos: S, M, L, PLUS

Tabužka vežkostí:

Recenzie (0)
Parametre
Pre koho:
Typ:
Farba:
Materiálové zloženie:
čipka 81% polyamid, 19% elastan, lem 83,7% polyamid, 13,7% elastan, 2,6% lurex, tyl 88% polyamid, 12% elastan 
Články