Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Vákuová pumpa JoyFlesh Power Up transparentná

Vákuová pumpa JoyFlesh Power Up transparentná

Ručná vákuová pumpa JoyFlesh Power Up z odolného ABS plastu a manžety z realistického hebkého TPR materiálu. Rýchla erekcia a zväčšenie penisu vďaka podtlaku.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Páni, snívali ste vždy o trochu väčšom, silnejšom a pevnejšom penise? Bez operácií, podporných chemických látok a liekov? Žiadny problém! Vyskúšajte túto vynikajúcu vákuovú pumpu JoyFlesh Power Up. Ručná pumpa pre mužov, ktorá veľmi rýchlo podporuje a zosilňuje erekciu, trénuje výdrž, zlepšuje sexuálne zdravie a môže spôsobiť menšie, avšak trvalé zväčšenie penisu. Je vyrobená z odolného ABS plastu a má priehľadný valec s pravítkom, na ktorom môžete sledovať svoje pokroky. Na bokoch nájdete vrúbky, vďaka ktorým pumpa nekĺže v ruke. Pojme až 20 cm, takže je vhodná pre väčšinu mužov. Užite si jej silné vlastnosti. Maximálna dosiahnuteľná kapacita je až 100 kPa, vďaka čomu bude dostatočne silná aj pre náročných mužov. O to sa postará hadička a piest, ktorým vypumpujete vzduch z cylindra. Pre vašu maximálnu bezpečnosť disponuje výpustným ventilom, ktorým ihneď vpustíte vzduch späť a uvoľníte tlak. Pumpa je dodávaná s príjemnou manžetou z realistického materiálu TPR, ktorý je hodvábne jemný na dotyk, neuveriteľne pružný a skvelo prijíma teplo, ktoré dokáže udržať.
Doprajte si skvelú a pevnú erekciu a trénujte svoju sexuálnu výdrž s touto výkonnou a bezchybnou pumpou.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ju opláchnite pod vlažnou vodou a nechajte riadne vyschnúť. môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.
Upozornenie: Nepoužívajte pumpu dlhšiu dobu, ako 15 minút. Nie je určená pre pumpovanie každý deň. Ak cítite bolesť, okamžite povoľte tlak. Prílišné, časté a dlhé pumpovanie môže poškodiť toporivé telieska.

Prečo si vybrať vákuovú pumpu JoyFlesh Power Up:

  • silná ručná pumpa pre mužov z odolného ABS plastu
  • rýchlo podporí a skvalitní erekciu
  • priehľadný cylinder s pravítkom ponúka sledovanie pokrokov
  • ukazovateľ tlaku na špičke pumpy
  • tesniaca manžeta z roztiahnuteľného realistického materiálu TPR
  • flexibilná gumová hadička s piestom
  • bezpečnostný výpustný ventil pre okamžité uvoľnenie tlaku
  • jednoduchá obsluha
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: čierna, transparentná
Materiál: ABS plast, TPR materiál, guma
Rozmery: výška pumpy 27,5 cm, použiteľná dĺžka 20 cm, priemer tela 6,3 cm, vnútorný priemer manžety roztiahnuteľný od 2 cm, dĺžka hadičky 40 cm, šírka piestu 6 cm
Vibrácie: nie
Vodeodolnosť: nie
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Prevedenie:
Pohon:
 
Rozmery:
Dĺžka - rozpätie:
Celková dĺžka:
0,00 cm
Použitelná dľžka:
0,00 cm
Priemer - rozpätie:
Priemer:
0,00 cm
Podrobnejšie rozmery: