Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
Vibračné guličky Gvibe GBALLS2 App ružové

Vibračné guličky Gvibe GBALLS2 App ružové

Silikónové guľôčky Gvibe GBALLS 2 App ružovej farby. Prvý sex-fitness tréner pre Vaše svaly panvového dna.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Fun Toys predstavuje super modernú nielen erotickú, ale aj zdravotnú (rehabilitačnú) pomôcku pre ženy! Tieto exkluzívne guľôčky (vajíčko) Gvibe GBALLS2 v ružovom prevedení spolupracujú pomocou bluetooth s modernými telefónmi so systémom Adroid a IOS, pre ktoré je určená aplikácia Magic Kegel. Vďaka tejto aplikácii môžete pomocou Vášho mobilného zariadenia túto Vašu novú pomôcku diaľkovo ovládať a vyberať z množstva vibračných programov a rôznych stupňov intenzity vibrácií.

Čerešničkou na torte tejto novinky je špeciálny snímač a program pre správne vykonávanie Kegelových cvikov! Špičkovo graficky spracovaný program v mobilnom telefóne Vás navedie do správnej polohy, správneho umiestnenia guľôčok a špeciálnym čidlom sleduje , či prevádzate cvik správne a s primeranou intenzitou. Na výber máte z niekoľkých odstupňovaných programov, ako napríklad cviky pre mladé mamičky po pôrode, cviky ako prevencia pred inkontinenciou, ale aj cviky, ktoré Vám pomôžu vo Vašej snahe o počatie. V aplikácii sú k dispozícii podrobné štatistiky, kde môžete priamo sledovať, ako ste sa zlepšila.

GBALLS2 sú vyrobené z prvotriedneho lekárskeho silikónu, ktorý je 100% hypoalergénny - teda úplne bezpečný pre telo. Veľmi ľahko sa udržiava, stačí opláchnuť po tečúcou vodou, nechať osušiť a uložiť na tmavé a suché miesto. Ďalšou veľkou prednosťou je vodotesnosť, čo umožňuje trénovať aj pod vodou! Menšou nevýhodou je to, že tento materiál je možné lubrikovať iba gélmi na vodnej báze. Prípravky, ktoré sú založené na rovnakej báze - silikón by mohli poškodiť jemný povrch a nenávratne mu vziať jeho dokonalý vzhľad.

Starajte sa o svoje svaly panvového dna zábavným spôsobom! Je to veľmi dôležité pre Vašu budúcnosť, udržte si ich v dobrej kondícii. Vyhnete sa tak neskorším problémom s inkontinenciou (únikom moču), bolestivými menštruáciami. Váš nový osobný tréner má 6 tréningových kurzov, podáva hlasové inštrukcie, stanovuje ciele a odmeňuje ...

Parametre:


Farba: ružová
Materiál: lekársky silikón
Rozmery: dĺžka 8,2 cm, priemer 3,1 cm, váha 54 g
Vibrácie: áno
Vodotesnosť: áno
Pohon: 200mAh dobíjacia batéria
Obsah balenia: GBalls, manuál, vrecúško na úschovu, USB kábel
Pozn .: použitie je možné cez aplikáciu a Bluetooth 4.0 alebo aj bez aplikácie
Parametre