ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor Dream Toys RED REVOLUTION EROS

Vibrátor Dream Toys RED REVOLUTION EROS

Párový silikónový vodotesný vibrátor Dream Toys RED REVOLUTION EROS s diaľkovým ovládaním. 12 vibračných režimov a 3 oddelené motorčeky, vodotesný.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Vibrátor Dream Toys RED REVOLUTION EROS je vyrobený z extra hladkého silikónu a je veľmi univerzálny. Páry môžu túto hračku pri milovaní používať niekoľkými spôsobmi a užiť si ju v rôznych pozíciách. Vibrátor možno použiť aj pre stimuláciu rôznych častí tela alebo sólo pri masturbácii. Jeho samostatne ovládateľné motorčeky buď pre stimuláciu klitorisu alebo dvoch na konci zahnutých kolíkov pre stimuláciu bodu G sa vám budú náramne páčiť. Na výber máte z 12 vibračných režimov. Pomocou diaľkového ovládača môže tento moderný vibrátor pre dvoch ovládať buď žena sama alebo jej milenec a dopriať si tak naozaj vzrušujúce okamihy. Diaľkový ovládač dosahuje až 10 metrov a má tlačidlo štart / pauza a tlačidlá plus a mínus pre prepínanie vibrácií. Vibrátor dobíjate pomocou priloženého magnetického USB kábla. A to najlepšie na koniec - je celý vodotesný, takže ho môžete vziať do sprchy, vane alebo napríklad vírivky.

Ovládanie pomocou dvoch tlačidiel na vibračnej jednotke je jednoduché. Dlhým podržaním každého tlačidla vibrátor zapnete a krátkymi stlačeniami prepínate medzi vibračnými režimami. Každé tlačidlo ovláda svoj koniec vibrátora. Vypnete ho ďalším dlhým stlačením tlačidla. Pokiaľ máte vibrátor zapnutý, môžete diaľkovým ovládačom (vložená batéria CR2032) znižovať alebo pridávať dielo vibrácií. Prostredným tlačidlom vibrácie pozastavíte.
V prípade lubrikácie odporúčame len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor Dream Toys RED REVOLUTION EROS:

  • obľúbená erotická pomôcka pre párové milovanie
  • možnosť ovládania priamo na vibrátore alebo diaľkovom ovládači
  • 12 vibračných režimov
  • 3 samostatne pracujúce motorčeky
  • vodeodolný
  • nabíjanie magnetickým USB káblom
  • jednoduché ovládanie
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: červená, čierny ovládač
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 11,5 cm, hlava 4 cm, šírka 5 cm
Vibrácie: áno
Pohon: Li-on batéria (vibrátor), 1x CR2032 (ovládač)
Vodotesnosť: áno (iba vibrátor)
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre