ZLATÝ DÁŽĎ ZLIAV 💛 ZĽAVY až 60 % ☔ Bude kvapkať, alebo rovno pršať?
Partner of Notino
Vibrátor JoyFlesh Finback Remote Control modrý

Vibrátor JoyFlesh Finback Remote Control modrý

Extrémne tichý párový vibrátor JoyFlesh Finback z hebkého silikónu v modrej farbe na diaľkové ovládanie. Ponúka stimulačný povrch a 10 vibračných režimov.
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Chcete okoreniť váš milostný život, užívať si vzrušujúce funkcie, ale nechcete byť ničím rušení? Potom je tento vibrátor JoyFlesh Finback v nebeskej modrej farbe tá správna voľba. Párový vibrátor je vyrobený z ultra hebkého a zamatovo jemného silikónu, ktorý neobsahuje ftaláty a je teda bezpečný pre ľudskú pokožku. Na povrchu jednotlivých flexibilných ramien nájdete stimulačné drážky, ktoré vás báječne pohladia a podráždia. Tento vibrátor disponuje dvomi extrémne tichými motormi, ktoré pracujú súčasne a vaše slastné stonanie rozhodne nijako nenarušia. Vybrať si môžete z 10 silných vibračných a pulzačných režimov, ktoré ovládate buď tlačidlom priamo na vibrátore, alebo pomocou diaľkového ovládača z odolného ABS plastu s dosahom až 8 metrov. Výhoda párového vibrátora je, že sa postará o vnútorný priestor vagíny, kde súčasne dráždi penis partnera a tiež stimulátor klitorisu vynesie perličku partnerky do siedmeho neba. Túto pomôcku si teda užijete obaja a získate s ňou pikantné intímne momenty. Vibrátor môžete vyskúšať tiež v sprche, pretože je odolný proti striekajúcej vode a dobijete mu energiu pohodlne pomocou priloženého USB kábla. Ovládač vodeodolný nie je a poháňa ho jedna batéria CR 2032, ktorá je súčasťou balenia.
Prineste do vašej postele nové svetlo a žeravé prežitky, ktoré si vychutnáte obaja. Nasadnite na vlnu vášne a oddávajte sa zmyselným orgazmom.

Jednoduché ovládanie vás bude baviť. Podržte tlačidlo power na vibrátoru po dobu 3 sekúnd pre zapnutie. Vibrátor vás privíta rozsvietením LED diódy a uvedie sa do pohotovostného režimu. Následnými krátkymi stlačeniami tlačidla zapnete a meníte jednotlivé rytmy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla power na 3 sekundy.
Na použitie s diaľkovým ovládačom zapnite vibrátor do pohotovostného režimu. Dlhým podržaním dolného tlačidla power na ovládači zapnete prvý režim vibrácie. Krátkymi stlačeniami vrchného tlačidla so symbolom vlnky meníte rytmy vibrácií a pulzácií. Opätovným podržaním tlačidla power pozastavíte vibrácie. Vibrátor potom musíte vypnúť jeho vlastným tlačidlom.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a môžete tiež použiť čistič erotických pomôcok.

Prečo si vybrať vibrátor JoyFlesh Finback:

  • erotická pomôcka pre páry okorení milostné hrátky
  • flexibilné mäkké ramená so stimulačnými drážkami
  • kvalitný zamatovo hebký silikón ozdobený strieborným ABS plastom
  • dva neuveriteľne tiché a výkonné motory
  • 10 rôznych vibračných a pulzačných režimov
  • stimuluje bod G a klitoris partnerky aj penis muža
  • diaľkový ovládač s dosahom až 8 metrov
  • vodeodolné prevedenie pre mokré radovánky v sprche
  • jednoduché ovládanie
  • dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
  • ľahká údržba

Parametre:


Farba: modrá, biela
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: dĺžka väčšieho ramena 10 cm, dĺžka menšieho ramena 8 cm, použiteľná dĺžka 7 cm, priemer väčšieho ramena 3,3 cm, priemer menšieho ramena 2,5 cm, dĺžka ovládača 6 cm, šírka ovládača 3,5 cm , hĺbka ovládača 1,6 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria, 1 x CR 2032 batérie
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Parametre
Parametre:
Pre koho:
Skúsenosť:
Stimulácia:
Typ:
Veľkosť:
Pohon:
 
Napájanie:
Povrch:
Materiál:
Farba:
Lubrikácia:
Rozmery:
Celková dĺžka:
0,00 cm
Použiteľná dĺžka:
7,00 cm
Priemer:
0,00 cm
Podrobnejšie rozmery: