Partner of Notino
Veľkonočné tradície inak ;)
ZĽAVŇOVAČ DOPRAVY
Darček Pre každého
SET vibrátor JoyFlesh Miya Rabbit čierny + lubrikačný gél EasyGlide 150 ml

SET vibrátor JoyFlesh Miya Rabbit čierny + lubrikačný gél EasyGlide 150 ml

Exkluzívna kombinácia fantastického vibrátora z hodvábneho silikónu a kvalitného lubrikačného gélu. Čaká vás 10 vibračných rytmov a báječné milostné okamihy.
Doprava zadarmo
Tento produkt už nie je v ponuke. Prosím vyberte si iný produkt z našej ponuky.
Opis tovaru

Unikátna kombinácia ideálna pre začiatočníkov začína jednoduchým, avšak efektívnym vibrátorom a poriadnou dávkou kvalitného lubrikačného gélu. S týmto setom JoyFlesh Miya Rabbit + EasyGlide vám pre objavenie horúcej noci s pikantným nádychom už nebude nič chýbať a môžete sa bez obáv oddať intenzívnym erotickým vrcholom vášne.
Vibrátor JoyFlesh Miya Rabbit ponúkne nádherný dizajn čiernej farby doplnený o zlatý prvok očka rukoväte z odolného ABS plastu a očarí vás na prvý pohľad. Celý vibrátor je potom vyrobený z tak hodvábne jemného a zamatovo hebkého silikónu, že ho nebudete chcieť pustiť z ruky a vaše partie budú ako v bavlnke. Na výber máte 10 vibračných a pulzačných režimov, ku ktorým si môžete zvoliť jednu z 5 intenzít sily. O to sa postarajú dva neuveriteľne tiché a veľmi výkonné motory pracujúce súčasne. Každý motor však vibruje v inom rytme, aby vaše zážitky boli ešte zábavnejšie. Mäkké a ohybné telo vibrátora je ergonomicky tvarované tak, aby perfektne zacielilo na najvzrušivejšie miesto ženského tela. Reč je o bode G, ktorého brniaca masáž vás vynesie do erotického raja. Ľahko rozšírená špička a vyvýšený bod uprostred ramena doprajú vašej lastúrke tú najintenzívnejšiu starostlivosť. Ku všetkému flexibilný stimulátor klitorisu poskytne zmyselný dotyk vašej perličke, takže si hrátky s týmto pomocníkom ihneď zamilujete. Báječné orgazmy môžete prežiť aj v sprche, pretože je vibrátor IPX4 vodeodolný. Energiu mu pohodlne dobijete pomocou priloženého USB kábla.
Lubrikačný gél na vodnej báze EasyGlide je vhodný aj pre použitie v kombinácii s latexovými kondómami aj s erotickými pomôckami, takže s vibrátorom tvoria mimoriadne duo. Má hodvábnu textúru a vynikajúce dlhotrvajúce klzné vlastnosti, takže spanilá jazda sa môže začať a rozhodne vás neomrzí. Gél skvele hydratuje, zanecháva pokožku jemnú a vláčnu, dobre sa vstrebáva a nezanecháva škvrny na odeve ani na obliečkach. Spríjemní vaše intímne chvíľky a dopraje vám výnimočné pohodlie. Nájdete ho v praktickej fľaštičke s dávkovačom s objemom 150 ml.
Nechajte sa uniesť do sveta báječných zážitkov. Rozviňte svoju fantáziu a prekvapte svoje telo búrlivým orgazmom.

Jednoduché ovládanie ho dovolí rýchlo použiť naozaj kdekoľvek. Podržte vrchné tlačidlo power počas 2 sekúnd pre zapnutie. Vibrátor vás privíta rozsvietením LED diódy. Následnými krátkymi stlačeniami spodného tlačidla so symbolom vlnky zapnete a meníte režimy vibrácií a pulzácií. Vypnete ho opätovným dlhým podržaním tlačidla power po dobu 2 sekúnd.
V prípade lubrikácie doporučujeme len gély na vodnej báze, aby nedošlo k poškodeniu povrchu tejto hračky. Celú našu ponuku nájdete tu. Po každom použití ho opláchnite pod vlažnou vodou a následne aplikujte čistič erotických pomôcok, ktorý ho zbaví baktérií pre vašu bezpečnosť.

Prečo si vybrať set JoyFlesh Miya Rabbit + EasyGlide 150 ml:

  • elegantný králičí vibrátor pre dráždenie bodu G a klitorisu súčasne
  • flexibilný stimulátor a mäkké ohybné rameno
  • kvalitný zamatovo hebký silikón ozdobený zlatým ABS plastom
  • dva neuveriteľne tiché a výkonné motory
  • 10 vibračných a pulzačných režimov a 5 intenzít sily
  • jednoduché ovládanie a jednoduchá údržba
  • vodeodolný podľa IPX4 pre mokré radovánky v sprche
  • dobíjací pomocou priloženého USB kábla
  • lubrikačný gél na vodnej báze s hodvábnou textúrou obohatí vaše zážitky
  • perfektne hydratuje a zanechá pokožku vláčnu
  • nedráždi ani nelepí a nenecháva škvrny
  • praktická fľaštička s dávkovačom

Parametre:


Farba: vibrátor - čierna, zlatá, gél - transparentný
Materiál: silikón, ABS plast
Rozmery: celková dĺžka 19 cm, použiteľná dĺžka 10,7 cm, priemer 3,2 cm, dĺžka stimulátora 4 cm, priemer stimulátora 2,5 cm
Vibrácie: áno
Pohon: nabíjateľná Li-on batéria
Vodeodolnosť: áno
Lubrikácia: lubrikanty na vodnej báze
Zloženie gélu: Aqua, Hydroxyethylcellulose, Citric Acid, Glycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate
Parametre